Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu, promisiune pentru fanii lui Dinamo: „O să anunţăm transferuri noi!” Care sunt poziţiile vizate de preşedinte

Andrei Nicolescu, promisiune pentru fanii lui Dinamo: „O să anunţăm transferuri noi!” Care sunt poziţiile vizate de preşedinte

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, anunţă noi transferuri pentru salvarea de la retrogradare.

Noi transferuri la Dinamo anunţate chiar de Andrei Nicolescu

După transferul lui Darko Velkovski la Dinamo, entuziasmul era unul foarte mare. Pe parcurs însă, Andrei Nicolescu nu a mai reuşit să aducă nume impresionante la club, iar suporterii au început să-şi piardă răbdarea. Totuşi, preşedintele dinamovist ţine să-i liniştească, precizând că transferuri noi vor fi anunţate în scurt timp.

De asemenea, conducătorul „câinilor roşii” a vorbit şi despre posturile unde e mare nevoie de oameni noi. Nicolescu este în căutarea unui mijlocaş ofensiv, dar şi a unui atacant de mare valoare.

„Încercăm astăzi sau mâine (n.r. miercuri sau joi) să mai anunţăm transferuri, oricum în scurt timp. Deocamdată, suntem în căutări pentru un mijlocaş ofensiv şi un atacant. O să vedem ce reuşim să facem şi dacă vom finaliza discuţiile”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

PCH a răbufnit: ”Cine răspunde pentru starea clubului la Dinamo”

Grupul de Facebook al ”Peluzei Cătălin Hîldan” a postat un mesaj, o întrebare, care pare să fie primul semnal de alarmă pentru şefii lui Dinamo:

”Cine răspunde pentru starea clubului la Dinamo?”.

Mesajul este, clar, îndreptat către actuala conducere a lui Dinamo, care nu pare capabilă să alcătuiască un lot competitiv, în timp ce Liga 2 bate din nou la ”uşă” din Ştefan cel Mare.

Instant, au sosit sute de reacţii şi comentarii din partea suporterilor lui Dinamo, care, la fel, şi-au îndreptat toate reproşurile către cei care conduc clubul în acest moment. În frunte cu Andrei Nicolescu, cel care a preferat să meargă în vacanţă cu familia, în această perioadă, în loc să-i caute jucători utili lui Zeljko Kopic.

De asemenea, PCH a mai postat un comentariu prin care reaminteşte euforia de la finalul sezonului trecut, când Dinamo a promovat într-un moment în care nimeni nu se aştepta, dar şi absenţa totală a şefilor, acum, când echipa e cu un pas în groapă. Din nou.

”În vară se pozau toţi cu toţi, erau victorioşi. Acum cu cine se mai pozează cei care conduc clubul?, se întreagă suporterii dinamovişti.

 

Afla mai multe despre: vlad nicolescudinamotransferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare