Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Pavel a făcut lumină: declaraţii în premieră despre despărţirea de Halep! "N-am vrut să vorbim!" De ce au luat cei doi decizia

Andrei Pavel a făcut lumină: declaraţii în premieră despre despărţirea de Halep! "N-am vrut să vorbim!" De ce au luat cei doi decizia

Tenis

Comentarii

Andrei Pavel a vorbit în premieră despre despărţirea de Simona Halep, după ce a devenit antrenorul lui Marius Copil.

"Cneazul" spune că toate speculaţiile făcute după despărţirea de liderul WTA au fost false, singurul motiv pentru care colaborarea a încetat fiind acela că între cei doi a existat un contract pe un singur an. Pavel spune că rolul său a fost întotdeauna acela de secund, iar la finalul anului de contract atât el cât şi Simona au considerat că nu e necesară o prelungire a înţelegerii.

Pavel insista asupra faptului că a rămas în relaţii excelete cu Simona, pe care e dispus să o ajute oricând îi va cere ajutorul.

"Şi pe mine m-au întrebat mulţi şi nu voiam să se scrie despre asta, dar nici nu voiam să dăm declaraţii.  A fost un angajament pe un an. Eram antrenorul secund, numai să o ajut în momentele în care Darren nu poate şi asta s-a terminat frumos. Am considerat amândoi că n-a mai fost nevoie de acel al doilea antrenor. În acelaşi timp s-a întâmplat şi a venit Marius în joc, dar după ce s-a terminat cu Simona.



Am rămas prieteni. Şi acum dacă mă întreaba, o voi ajuta. Cred că şi invers e acelaşi lucru

Deci n-a fost niciun fel de cearta sau n-au fost niciun fel de motive care să provoace o ruptură
", a declarat Andrei Pavel.



Acesta a vorbit şi despre şansele Simonei la Turneul Campioanelor, acolo unde e deja calificată.

"Simona are prima şansă la Turneul Campioanelor. Acum e numărul 1 detaşat, aţi văzut ca tot anul a jucat chiar dacă unele concursuri nu au fost la aşteptarile ei sau ale publicului, dar e de departe numarul unu din lume şi are prima şansă.

Au fost anumit puncte cheie, dar după aia, mai ales perioada de vară, pe ciment, unde a câştigat la Montreal, apoi finala la Cincinatti. Din păcate la US Open puţin obosită, cealaltă jucătoare a prins o zi extraordinară, dar demonsteaza tot timpul când e în forma ca e lider. Trebuie să aibă o zi destul de rea ca să o învingă cineva"
, consideră fostul antrenor al liderului WTA.

 

Afla mai multe despre: andrei pavelsimona halepdespartire 

viewscnt
Articole similare