Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Piţian a recunoscut că a atins mingea cu mâna la penalty, dar acuză: "Am sărit, am fost dezechilibrat. La faza premergătoare, întoarce decizia şi dă fault pentru ei!"

Andrei Piţian a recunoscut că a atins mingea cu mâna la penalty, dar acuză: "Am sărit, am fost dezechilibrat. La faza premergătoare, întoarce decizia şi dă fault pentru ei!"
Comentarii

Andrei Piţian (25 de ani), fotbalistul Chindiei, a vorbit la flash-interviul de după meciul cu campioana CFR Cluj, 0-1, despre faza penalty-ului care a decis partida. Fundaşul a recunoscut că a atins mingea cu mâna la faza la care s-a dictat 11 metri pentru CFR Cluj, dar a acuzat că a fost faultat în faza premergătoare.

CFR Cluj a câştigat partida contra Chindiei, 1-0 la Ploieşti, după un penalty dictat de Radu Petrescu în urma unui henţ făcut de Andrei Piţian.

Fundaşul Chindiei a explicat faza şi a spus că în prealabil a fost faultat şi că arbitrul nu a dat nimic. Piţian a spus că e frustrant să pierzi în acest mod, mai ales că echipa lui Edi Iordănescu n-a avut şut pe poartă, în afara penalty-ului.

"Am sărit, am fost dezechilibrat şi mi-a căzut mingea pe degete. Dacă a dat penalti, ok. Dar la faza premergătoare, fault clar pentru noi, întoarce decizia şi îl dă pentru ei. În minutul 57, Ben Youssef, mare cot ce îmi dă, uitaţi-vă pe reluări!, nu e penalti. După care primim replica clasică a lor, mai greşim şi noi. Păi, noi, ca jucători, dacă greşim, tot noi suportăm. Pentru greşelile arbitrilor, de ce tot noi? Nu înţeleg. Vor respect, dar la rândul lor trebuie să respecte. E evident. Etapa trecută, cu Sibiu, am luat gol cu mâna, acum dai penalti împotriva noastră, iar la faza imediat următoare, penalti cât se poate de clar, nu se mai acordă. Nu ştiu ce să mai înţeleg. E frustrant.

E frustrant, dacă nu aveau acel penalti, nu aveau şut pe poartă în statistici. Ne dă încredere absolut tot ce am făcut până acum, toate rezultatele bune. Şi nu sunt întâmplătoare. S-au schimbat multe lucruri în bine faţă de sezonul trecut şi simţim cu toţii că se poate. Se poate mai mult, poate mai mult decât visam la începutul sezonului", a spus Andrei Piţian, după meci.

Chindia - CFR Cluj 0-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a XX-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Păun, în minutul 52, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după un henţ al lui Piţian.

Chindia Târgovişte: Aioani – Căpuşă, Piţian, Al. Iacob, C. Dinu (Mitrea '86)– Neguţ (M. Costea '76), V. Raţă, M. Dulca, D. Dumitraşcu – D. Popa, D. Florea (Berisha '76). Antrenor: Emil Săndoi

CFR Cluj: Sandomierski – Cr. Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – C. Deac (Aurelio '33), William Soares (Hoban '46), Gîdea (Păun '7) – Chipciu (Pereira '73), Debeljuh (Rondon '73), Costache. Antrenor: Edi Iordănescu

Afla mai multe despre: andrei pitianchindiacfr clujhent 

viewscnt
Articole similare