Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă reclamă arbitrajul din meciul cu Chindia. "M-am uitat pe mesajele din telefon. Toţi mi-au transmis că a fost penalty. Nu avem ce face"

Andrei Prepeliţă reclamă arbitrajul din meciul cu Chindia. "M-am uitat pe mesajele din telefon. Toţi mi-au transmis că a fost penalty. Nu avem ce face"

Fotbal

Comentarii

Andrei Prepeliţă a fost antrenorul din teren al celor de la FC Argeş în ultima perioadă şi se gândeşte serios să devină principal după ce se lasă de fotbal. Până acolo, fostul jucător al celor de la FCSB trebuie să îndure arbitrajul sever din Liga 1.

FC Argeş a remizat la Ploieşti, cu Chindia, scor 2-2, însă un aspect i-a nemulţumit pe argeşeni la unison: arbitrajul. Aceştia au reclamat o lovitură de pedeapsă, atunci când Gabi Matei a fost lovit în careu de un adversar. Andrei Prepeliţă este departe de a fi mulţumit de jocul colegilor săi şi simte că se putea obţine mai mult din acest duel.

"Da, dacă la ultimul meci am revenit de la 2-0, după o primă repriză mai slabă, azi cred că am controlat jocul şi prima repriză am marcat conform cursului jocului, apoi în 30 de secunde am luat golul. Ceea ce e inadmisibil. Le-am spus băieţilor că trebuiau să se mobilizeze, cinci minute să nu ne asumăm niciun risc. Ne-am asumat nişte riscuri pe care nu le-am înţeles la o fază, la golul doi, un out, şi am mers cu toată echipa în careu. Nu am înţeles, nu şi-au dat seama că au pierdut un meci pe care am fi putut să îl câştigăm. Am controlat, cred că şi posesia este mult în favoarea noastră, asta vreau să jucăm. Cu mingea pe jos, să avem posesia şi azi şi în ultimul meci, dacă e să găsesc un plus, am marcat atunci două goluri, două goluri azi. trebuie să eliminăm greşelile şi cred că lucrurile vor merge spre bine. Meciul era strâns, controlam ostilităţile, decât contraatacurile puteam să ne pună în pericol şi fazele fixe, în rest sincer mă aşteptam să întoarcem meciul şi azi

(Penalty la Gabi Matei, are rană şi a fost lovit) Da, nu am văzut faza. M-am uitat aşa peste mesajele de pe telefon şi la fel îmi trasmiteau şi prietenii, dar nu avem ce să facem,. Nu o să comentez arbitrajul pentru că nu e treaba mea şi nu mai întoarce nimic practic. Cum vedeţi şi dumneavoastră, sunt greşeli împotriva noastră. Sunt două puncte şi dacă fac calculul acum. Cu Dinamo a fost un fault în careu ca lumina zilei, nu înţeleg cum nu poţi să dai un fault ca ăsta. Când văd eu la 50 metri şi tu nu vezi la 5 metri de fază, nu mai înţeleh. Sunt oameni şi noi suntem oaameni, cu toţii greşim şia sta este. nu intru pentru că le-am spus că încredere în coelgii mei. eu aşa le-am sopus, că sutn colegul lor şi nu am intrat pentru aceste două săptămâni nu prea m-am antrenat cum trebuie pentru că nu poţi să faci două lucruri deodată. Adică nu poţi să fac lşi joc la antrenamnt şi să fiu şi cu ochii şi să coordonez antrenamentul. Am făcut mai puţin, de acea am riscat mai puţin să intru, să risc vreo accidentare. Vom vedea din iarnă. eu am contract ca jucător, voi vedea dacă voi continua din postura asta sau voi continua ca jucător. Voi avea timp să mă pregătesc în această o pauză. Eu sunt la dispoziţia clubului, sunt la o vârstă la care trebuie să mă gândesc la următorul pas, la ce am de făcut. Îmi place această meserie, am muncit cu drag aceste două săptămâni, chiar dacă de la nouă până la 16 am stat la stadion să fac tot felul de chestii, împreună cu nea Speriatu, cu Paul Ciobanu, cu toţi acolo. Am Încercat să le dăm jucătorilor toate infromaţiile despre adversar, să creăm o tactică care să ne aducă puncte. Din păcate doar două puncte, dar jocul e în creştere. 

(Dacă rămâi antrenor renunţi ca jucător) Da, da. E un an greu, un an 2020 care a început cu o pauză de 3 luni. Apoi a venit acel play-off unde am promovat, am avut un pracurs bun. Apoi Liga 1, acomodarea cu Liga 1 a fost grea, am plecat cu puţine puncte, dar nu este nimci pierdut. După părerea mea lucrurile se pot schimba şi se pot schimba în bine. Voi vedea din ce opostură voi fi pentru că nu pot să comentez despre colegii mei. Antrenorul antrenează, iar clubul face strategia. Va face o analiză, vor vedea de cine sunt mulţumiţi, de cine nu, nu pot să spun acum", a adăugat Andrei Prepeliţă la finalul meciului.

După 15 runde, FC Argeş este pe penultimul loc, cu 11 puncte, la egalitate cu ultima clasată Poli Iaşi, dar cu un golaveraj superior.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare