Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă şi adevăratul motiv al retragerii: „Doctorii mi-au spus să renunţ să joc fotbal”

Andrei Prepeliţă şi adevăratul motiv al retragerii: „Doctorii mi-au spus să renunţ să joc fotbal”

Superliga

Comentarii

Andrei Prepelită, 35 de ani, s-a retras de la FC Argeş, ca jucător, în urma unor probleme medicale mai puţin ştiute.

Director sportiv în acte, antrenor de facto la piteşteni de la finalul lui 2020, Prepeliţă a dezvăluit, azi, motivul pentru care a decis să îşi pună ghetele în cui şi să îşi încheie cariera de fotbalist. 
Eu am pus umărul la promovarea echipei într-o situaţie riscantă şi, în general, mi-am făcut treaba ca jucător la FC Argeş. Anul trecut, pe vremea asta, am avut o accidentare care putea fi foarte gravă. Am jucat un amical cu echipa a doua a celor de la Craiova. La o fază fixă, un junior al lor a venit în viteză şi mi-a sărit cu genunchiul în cervicală. Am avut probleme. N-am mai simţit mâinile, picioarele în acele momente. Câteva minute n-am mai putut să mă ridic. Am rămas cu dureri foarte mari ale mâinilor. Am făcut un RMN, iar doi din 3 doctori mi-au spus să renunţ, pentru că vertebra intrase în nerv şi presase foarte tare. Mi-au spus că la un eventual contact mai tare se poate întâmpla ceva grav. La momentul ăla am continuat aşa. Gândindu-mă în urmă, am fost inconştient. Dar tot ce am făcut am făcut cu sufletul aici”, a declarat Prepeliţă la GSP Live.
 
Prepeliţă a jucat la FC Argeş, Universitatea Craiova, FCSB, Ludogoreţ, Rostov şi Concordia Chiajna. Fostu mijlocaş a bifat 14 meciuri în tricoul echipei naţionale. Când a fost ales Jean Vlădoiu manager la FC Argeş, fostul fotbalist s-a alăturat proiectului în calitate de antrenor. Este vorba de prima experienţă de genul acestuia a fostul fotbalist. Recent, Prepe a mărturisit că meseria de antrenor este mult mai grea decât cea de jucător: „Sincer, da este mult mai greu sa fi antrenor. Ca jucător depindeam numai de mine, îmi făceam programul normal, aveam grijă de viaţa mea sportivă, atât la antrenament cât şi în afară... era mult mai uşor. Acum vii la 9 şi pleci la 4, înainte veneam la 11 şi plecam la 1. Deci e altceva. Dar toate au început. Eu mă bucur că am început cu dreptul şi sper să continuăm aşa."
 
  • 488 de meciuri a adunat Andrei Prepeliţă în carieră

Afla mai multe despre: fc argesandrei prepelita 

viewscnt
Articole similare