Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă ştie de ce FC Argeş a început slab sezonul din Liga 1. Cum comentează căpitanul piteştenilor blocarea salariilor de către primărie

Andrei Prepeliţă ştie de ce FC Argeş a început slab sezonul din Liga 1. Cum comentează căpitanul piteştenilor blocarea salariilor de către primărie

Superliga

Comentarii

Andrei Prepeliţă le-a transmis un mesaj colegilor săi la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Căpitanul formaţiei FC Argeş consideră că piteştenii au pierdut în fiecare partidă de până acum, în Liga 1, pe baza unor greşeli făcute la începutul meciurilor.

Prepeliţă susţine că nu trebuie făcută o tragedie din faptul că FC Argeş are un singur punct după cinci etape, dar situaţia nu trebuie să persiste.

”Ca şi celelalte. Greşim pe începuturile de meci, luăm două goluri şi după începem să jucăm. Din păcate e greu să revii de la 2-0. A fost un joc bun al nostru, am pus presiune pe ei, am avut şi câteva ocazii, puteam să înscriem mai devreme.

Sperăm ca în cel mai scurt timp să începem să facem puncte, pentru că au trecut cinci etape. Nu trebuie să facem ceva extraordinar din asta, adică să facem o înmormântare, dar nici nu trebuie să aşteptăm să treacă etapele şi să nu câştigăm.”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul meciului FC Argeş – Universitatea Craiova, 1-2.

Referitor la posibilitatea ca el şi colegii săi să nu mai fie plătiţi, Prepeliţă a ales să aibă o poziţie echilibrată: ”Nu au venit să vorbească cu noi, au transmis prin cineva că o să ne blocheze salariile. Dacă aşa cred ei de cuviinţă că trebuie făcut, noi suntem jucători, nu avem altceva de făcut decât să ne antrenăm şi mai departe trebuie să vină rezultatele. Au şi ei dreptate, probabil sunt nemulţumiţi. Nici noi nu suntem bucuroşi.”.

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cicâldău ‘9 şi Koljic ’15. Pentru FC Argeş a înscris Honciu ’88.

Afla mai multe despre: andrei prepelitafc argescraiova 

viewscnt
Articole similare