Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă vrea să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ: „Am fost umili când am plecat de pe ultimul loc”

Andrei Prepeliţă vrea să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ: „Am fost umili când am plecat de pe ultimul loc”

Superliga

Comentarii

FC Argeş trece printr-o perioadă extrem de bună. Echipa, sub comanda lui Andrei Prepeliţă, a ajuns, azi, după victoria cu FC Voluntari, 1-0, la 9 meciuri fără înfrângere.

Piteştenii sunt pe locul 7 în clasament, la 4 puncte de play-off!

După meci, Prepeliţă, antrenorul formaţiei din Argeş a mărturisit: „Am spus şi înaintea meciului că ne doream punct sau puncte, aici, în deplasare la Voluntari. FC Voluntari e o  echipă cu care ne luptăm în clasament. Băieţii au dat dovadă de bărbăţie şi caracter. Au fost foarte buni. Am avut şi în prima repriză posibilitatea să facem 2-0 şi în a doua repriză. Şi ratările fac parte din joc, se întâmplă. Avem un ciclu săptămânal normal până la meciul cu CFR Cluj. Şi la Cluj vom merge să scoatem punct sau puncte. Dumitru i-a dat o pasă bună şi mă bucur. Putea să fie şi invers. Mi-a spus că el nu a observat că portarul nu era în poartă. Lui Dumitru îi dau încredere, la toţi încerc, eu fiind între ei mereu. Când am acceptat această funcţie am fost siguri că o să reuşim. Ei demonstrează că sunt jucători cu valoare. Trebuie să rămânem realişti, am plecat de pe ultimul loc, am fost umili, aşa vreau să rămânem!”.

FC Argeş se va duela cu CFR Cluj, campioana României, runda următoare. Meciul va avea loc de la ora 20:30 în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: andrei prepelitafc arges 

viewscnt
Articole similare