Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Rădoi şi-a anunţat retragerea de la naţională: ”Îmi doresc să petrec mai mult timp alături de familia mea”

Andrei Rădoi şi-a anunţat retragerea de la naţională: ”Îmi doresc să petrec mai mult timp alături de familia mea”

Rugby

Comentarii

Băimăreanul Andrei Rădoi a decis să pună capăt carierei sale la echipa naţională. Fotul taloner s-a apucat de rugby la vârsta de 14 ani, debutând la seniori la CSM Ştiinţa Baia Mare, formaţie cu care a câştigat trei titluri de campion naţional şi două Cupe ale României.

”Datorită sportului pe care îl practic, sunt ceea ce sunt azi! Fiindcă nimic nu este permanent şi trebuie să ştim când să spunem stop, doresc să anunţ retragerea mea de la echipa naţională. Mă simt binecuvantat pentru faptul că am avut marea onoare să-mi reprezint ţara în care m-am născut într-un număr record pe postul pe care activez: 72 de ori timp de 11 ani. De asemenea, îmi amintesc aici cu drag şi de selecţionatele naţionale de copii şi juniori.

Bucuria este enormă, uitându-mă retrospectiv la toate experienţele, dar mai ales la toate prieteniile pe care le-am legat pe viată cu oameni minunaţi! Simt că îmi doresc să petrec mai mult timp alături de familia mea si vreau să mă concentrez doar pe sarcinile de la echipa de club. Rămân sufleteşte alături de echipa naţională şi de prietenii mei de acolo cărora le urez muţt succes pe viitor!”, a fost mesajul lui Andrei Rădoi pentru fanii rugbyului românesc.

Afla mai multe despre: rugbyandrei rădoinationala de rugby 

viewscnt
Articole similare