Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Radu, luat la rost de suporterii lui Genoa după înfrângerea dureroasă cu Inter. Reacţia portarului: "De asta nu i-am salutat la final"

Andrei Radu, luat la rost de suporterii lui Genoa după înfrângerea dureroasă cu Inter. Reacţia portarului: "De asta nu i-am salutat la final"

Stranieri

Comentarii

Genoa a suferit o înfrângere dureroasă împotriva celor de la Inter, 0-4, în cadrul etapei intermediare din Serie A, iar furia fanilor s-a revărsat şi asupra portarului echipei naţionale de tineret. Suporterii "grifonului" l-au contestat pe român pe reţele sociale după meci, iar răspunsul acestuia nu a întârziat să apară.

Totul a pornit de la ce s-a întâmplat la finalul întâlnirii, atunci când jucătorii lui Genoa s-au dus să îşi salute galeria, dar dintre ei a lipsit chiar Andrei Radu. Fără să ştie motivul absenţei portarului în vârstă de 21 ani, nucleul dur al galeriei nu a fost foarte încântat de gestul său, pentru că Radu a salutat galeria celor de la Inter şi a intrat în dialog cu mai mulţi dintre foştii săi colegi. 

Radu a ţinut să lămurească ce s-a întâmplat cu adevărat şi să evite un potenţial conflict real cu fanii echipei la care a evoluat în această stagiune: "Îmi cer scuze pentru neînţelegerea de la sfârşitului meciului de miercuri seară. Nu m-am dus să salut galeria pentru că am fost chemat la flash interviu imediat după meci", a spus Andrei Radu, potrivit celor de la telenord.it.

25 de meciuri a jucat Radu în tricoul celor de la Genoa în acest sezon, în serie A, partide în care a primit 37 de goluri. 

 

Afla mai multe despre: andrei radugenoa 

viewscnt
Articole similare