Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Radu şi Ianis Hagi incluşi de UEFA în TOP 50 cei mai promiţători tineri jucători din Europa în 2019

Andrei Radu şi Ianis Hagi incluşi de UEFA în TOP 50 cei mai promiţători tineri jucători din Europa în 2019

Fotbal

Comentarii

Andrei Ionuţ Radu (Genoa) şi Ianis Hagi (Viitorul Constanţa) au fost incluşi de UEFA în Top 50 de jucători tineri pe care merită să-i urmăreşti în 2019. În acelaşi top se regăsesc şi jucători sub 21 de ani de la rivalele României de la Euro 2019.

UEFA i-a inclus pe cei doi fotbalişti români, titulari în naţionala Under 21 a lui Mirel Rădoi, în top 50 cei mai promiţători tineri jucători din Europa pe care merită să-i urmăreşti în 2019.

”Căpitanul Viitorului Constanţa, echipă antrenată şi creată de Gheorghe Hagi, are ceva din sclipirea tatăului său” scrie UEFA despre Ianis Hagi. Pe de altă parte, UEFA are cuvinte de laudă şi pentru Andrei Radu: ”Este căpitanul României şi străluceşte constant în partidele din Serie A”.

Hagi şi Radu sunt incluşi pe o listă pe care se mai regăsesc şi alte nume foarte importante precum Achraf Hakimi, Kai Havertz, Luka Jovic, Brais Mendez, Eder Militao, Ricky Puig sau Vinicius Junior. D

Din păcate, în acelaşi top se regăsesc şi mulţi jucători pe care Radu şi Ianis îi vor întâlni la Euro 2019. Upamecano, Terrier, Sarr, Lafont (Franţa), Jadon Sancho, Callum Hudson-Odoi (Anglia) sau Luka Ivanusec şi Nikola Moro (Croaţia)

Afla mai multe despre: andrei raduianis hagiuefa 

viewscnt
Articole similare