Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu a jucat 90 de minute în Huesca - Fuenlabrada: ”Nivelul campionatului este ridicat. Sunt mulţumit că pot juca meci de meci”

Andrei Raţiu a jucat 90 de minute în Huesca - Fuenlabrada: ”Nivelul campionatului este ridicat. Sunt mulţumit că pot juca meci de meci”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Andrei Raţiu a fost titular în partida Huesca - Fuenlabrada din Segunda Division.

Andrei Raţiu a revenit la Huesca, iar duminica trecută a jucat 90 de minute în partida cu Fuenlabrada, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei lui Nacho Ambriz.

”Am început foarte bine meciul, iar în primele 20 de minute, am jucat mult mai bine ca ei. După accidentarea lui Pina, ei au crescut ritmul, iar noi l-am cedat. Este un detaliu la care trebuie să lucrăm şi pe care trebuie să-l reglăm” a mărturisit fundaşul dreapta al echipei naţionale.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani s-a declarat ”mulţumit pentru că pot juca meci de meci şi fericit că am debutat în prima reprezentativă”.

Totodată, Raţiu este cu gândul la viitor: ”În primele două etape am jucat bine, ca şi cum ne cunoşteam de mult timp. Apoi, totul s-a schimbat. Nu ştiu dacă e vorba de adaptare, cât despre nivelul campionatului, care este unul ridicat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să căutăm să avem mingea cât mai mult timp şi să producem ocazii de gol, pentru că astfel o să vină şi golul” a mai spus Raţiu, citat de Heraldo.es.

Cotat la 300 de mii de euro, Andrei Raţiu a semnat un contract pe trei ani cu SD Huesca. El a jucat în cinci partide în actuala stagiune, din cele şase disputate de Huesca în campionat. A ratat confruntarea cu Real Oviedo, pentru că fundaşul dreapta a răspuns convocării la echipa naţională antrenată de Mirel Rădoi. Huesca are doar şapte puncte după primele şase runde şi ocupă locul 11 în campionat. Joacă în etapa viitoare cu Real Sociedad B, formaţie antrenată de Xabi Alonso.

Afla mai multe despre: andrei raţiu 

viewscnt
Articole similare