Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu, o nouă pasă decisivă pentru Huesca. Evoluţie excelentă a fundaşului dreapta român

Andrei Raţiu, o nouă pasă decisivă pentru Huesca. Evoluţie excelentă a fundaşului dreapta român

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta român Andrei Raţiu (24 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Huesca, duminică, în partida câştigată pe teren propriu, scor 2-1 (), contra celor de la Burgos, în etapa a 35-a din La Liga 2.

Golurile celor de la Huesca au fost marcate de acelaşi Juan Carlos, în minutele 45+1 şi 45+4. La cel de-al doilea gol, Andrei Raţiu a avut o contribuţie decisivă.

  • Andrei Raţiu a adunat un gol şi trei pase decisive pentru Huesca, în 32 de meicuri de campionat bifate.

Andrei Raţiu, într-o formă de zile mari la Huesca

Andrei Raţiu a fost prezent la lotul naţional al României, pentru partidele cu Andorra şi Belarus, din startul preliminariilor pentru EURO 2024.

  • A jucat 90 de minute contra Andorrei (2-0), dar a fost doar rezervă cu Belarus.

Aşadar, nu s-a ştiu exact în această săptămână dacă va fi folosit contra celor de la Burgos, însă Andrei şi-a anunţat antrenorii că se simte foarte bine şi poate juca.

Alegerea s-a dovedit a fi decisivă. Andrei Raţiu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Huesca. S-a apărat bine şi a atacat şi mai bine, spre disperarea adversarilor de la Burgos.

Conform specialiştilor de la sofascore.com, Andrei Raţiu a fost al doilea cel mai bun jucător al partidei, după autorul celor două goluri de la Huesca, Juan Carlos.

  • Fotbalistul român a fost notat cu 8,4, în timp ce Juan Carlos a primit 9.1. A treia cea mai mare notă a primit-o portarul celor de la Burgos, Churripi - 8.1, semn că a avut mult de muncă contra lui Huesca.

Andrei Raţiu a câştigat opt din cele 14 dueluri avute şi a recuperat 11 baloane utile echipei. Forma sa foarte bună îi poate accelera trecerea la nivelul următor.

Jurnaliştii spanioli au specificat în numeroase rânduri faptul că fotbalistul român se află în vizorul mai mult formaţii din La Liga şi sunt şanse foarte mari să plece de la Huesca, în vară.

După 35 de etape scurse din La Liga 2, Huesca este pe locul 9, cu 46 de puncte. La şase puncte în spatele primului loc care duce în barajul de promovare - locul 6, ocupat în acest moment de Albacete.

 

Afla mai multe despre: ratiuhuescaburgosla liga 2 

viewscnt
Articole similare