Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Rublev, al şaselea jucător prezent la turneul de la Abu Dhabi testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2

Andrei Rublev, al şaselea jucător prezent la turneul de la Abu Dhabi testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2

Tenis

Comentarii

Tenimenul rus Andrei Rublev, locul 5 ATP, este al şaselea jucător prezent la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi care a fost testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, informează lequipe.fr.

"Am simptome minime. Sunt in izolare si respect protocolul. După cum ştiţi, sunt vaccinat şi mă pregăteam pentru următoarele turnee", a declarat Rblev.

Sportivul de 24 de ani se află la Barcelona şi se pregătea să plece în Australia pentru a participa la primele competiţii din 2022.

"Acum trebuie să-mi revin şi voi merge la Melbourne doar când va fi în siguranţă pentru toată lumea. Sunt foarte supărat şi îngrijorat de ceea ce se întâmplă. Mă voi întoarce pe teren cât mai curând posibil", a adăugat el.

Rublev era înscris la Cupa ATP şi ar fi trebuit să joace cu reprezentativa Rusiei, duminică, în meciul cu Austria.

Iniţial, el nu dorea să se vaccineze, dar a făcut-o până la urmă după ce a devenit o condiţie obligatorie pentru a participa la turneele din Australia.

Rafael Nala, Denis Şapovalov, Belinda Bencic şi Ons Jabeur au fost testaţi pozitiv înainte de a participa la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi (16-18 decembrie). Aflată şi ea în Emiratele Arabe Unite, Emma Răducanu a fost găsită infectată înainte de turneu. De asemenea, Carlos Moya, antrenorul lui Nadal, a fost şi el pozitiv.

Rublev a câştigat competiţia din Emirate, după ce l-a învins în finală pe Andy Murray.

Afla mai multe despre: rublev 

viewscnt
Articole similare