Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, afectat după ce a păţit în actualul sezon: "Am trecut peste nişte momente destul de grele.Trebuie să mă reglez"

Andrei Vlad, afectat după ce a păţit în actualul sezon: "Am trecut peste nişte momente destul de grele.Trebuie să mă reglez"

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a prefaţat partida cu U Craiova 1948 - FCSB, dar a vorbit şi despre perioada grea din startul sezonului.

Andrei Vlad, înainte de U Craiova 1948 - FCSB

Fotbalistul criticat de Gigi Becali, după eliminarea din turul secund Conference League, susţine că a trecut printr-o perioadă grea, din care va avea de învăţat: "O să fie un meci destul de greu (n.r. -  cu U Craiova 1948), ei vin după un rezultat negativ şi cred că au puţină presiune şi vor să demonstreze că nu este aceea faţa lor. 

Au trecut deja patru ani de când am plecat de acolo (n.r. - din Craiova), m-am simţit foarte bine colo, mi-am petrecut, dacă putem spune, copilăria. Şi îmi doresc să mergem să îmi fac treaba să câştigăm. Nu a fost un început de sezon foarte bun pentru mine, dar uşor, uşor trebuie să mă reglez, am trecut peste nişte momente destul de grele. Când aperi şi o faci bine, eşti cel mai bun. Când greşeşti, îţi asumi şi trebuie să o iei de la capă", a declarat Andrei Vlad.

De asemenea, fotbalistul a susţinut că s-ar fi aşteptat la un alt discurs din partea lui Florin Prunea, care şi-a cerut scuze, în cele din urmă, după ce l-a jignit pe Octavian Popescu.

"Nu cred că s-a simţit confortabil după acele declaraţii, cred că domnul Prunea are o vârstă şi o experienţă în spate şi putea să fie poate puţin mai moderat", a spus portarul, care a comentat şi afirmaţia lui Duckadam, care a spus despre el că nu i-ar lipsi puţină modestie: "Domnul Duckadam a făcut istorie pentru acest club. Dacă dânsul are această părere despre mine, eu pot să îl contrazic şi să spun că este o părere incorectă. Pentru că nu a avut o discuţie personală cu mine, un dialog că să vadă cum gândesc eu... Pentru că nu m-a cunoscut, vorbeşte aşa despre mine.Am fost coleg cu Florin Niţă, îl ştiu, şi cred că am numai de învăţat de la el", a adăugat fotbalistul de la FCSB. 

 

 

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbgigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare