Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, aproape de o nouă gafă în poarta FCSB-ului! Greşeală inexplicabilă a portarului de rezervă al "roş-albaştrilor"

Andrei Vlad, aproape de o nouă gafă în poarta FCSB-ului! Greşeală inexplicabilă a portarului de rezervă al "roş-albaştrilor"

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad (24 de ani), portarul de rezervă al celor de la FCSB a fost protagonistul unui moment rar întâlnit în partida FCSB-ului cu LASK Linz.

Al doilea portar al liderului din Superliga a fost aproape de o eroare costisitoare pentru echipa sa. Fostul titular din poarta echipei patronate de Gigi Becali a scăpat de un eventual gol încasat.

Vlad a primit o pasă de la coechipierul său, Ionuţ Panţîru, iar portarul celor de la FCSB a reuşit să-l lovească pe Kone, atacantul austriecilor în faţă cu degajarea sa.

Din fericire, mingea deviată a ajuns într-o zonă în care nu se aflau jucători ai formaţiei de pe locul trei din campionatul Austriei, iar scorul a rămas 3-1, pentru FCSB.

Portarul cumpărat de FCSB de la Universitatea Craiova pentru suma de 400.000 de euro în anul 2017 a devenit rezerva echipei bucureştene după ascensiunea actualului număr 1 din poarta "roş-albaştrilor", Ştefan Târnovanu.

Probleme pentru doi oameni importanţi de la FCSB

Problema lui Olaru i-a forţat schimbarea de pe teren şi totodată schimbarea căpitanului de la FCSB. Motivul schimbării mijlocaşului de la FCSB, din primele imagini, este o problemă la piciorul stâng al golgheterului "roş-albaştrilor". 

În minutul 56 al amicalului disputat în Antalya, după o semnalizare de offside de la margine, Olaru apare în cadru, pe gazon, iar căpitanul liderului din Superliga se ţine de piciorul stâng.

La doar câteva minute distanţa de la schimbarea lui Darius Olaru, un alt om de bază al formaţiei "roş-albastre", Luis Phelipe, care a reuşit să marcheze la debutul său în tricoul celor de la FCSB a acuzat probleme la coapsă, iar brazilianul a fost schimbat.

 

 

 

Afla mai multe despre: andrei vladfcsblask linzantalyaamical 

viewscnt
Articole similare