Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, categoric înaintea partidei cu Germania U21: ”Dacă mâine nu vom reuşi să scoatem cele trei puncte, munca noastră se cam anulează”. Ce spune de celălalt meci al grupei

Andrei Vlad, categoric înaintea partidei cu Germania U21: ”Dacă mâine nu vom reuşi să scoatem cele trei puncte, munca noastră se cam anulează”. Ce spune de celălalt meci al grupei

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vlad a discutat cu presa în anticiparea meciului de la Campionatul European U21 în faţa Germaniei. Portarul selecţionatei noastre a făcut o impresie bună până acum, arătându-şi calităţile atletice, dar şi pe cele de lider, în cele 2 partide jucate până acum în grupe.

Andrei Vlad a fost unul dintre cei mai remarcaţi jucători români de până acum, la Campionatul European U21. Portaul FCSB-ului a impresionat prin felul în care îşi dirijează colegii şi cu câteva dintre paradele importante făcute pentru selecţionata noastră.

Fost coleg cu titlularul naţionalei mari, Florin Niţă, la formaţia lui Becali, Vlad a recunoscut că a învăţat câte ceva de la actualul portar al Sparta Praga. În plus, ”goalkeeper-ul” FCSB-ului s-a arătat mulţumit de forma sa, dar negrăbit să ajungă la selecţionata mare a României.

Andrei Vlad, categoric înaintea partidei cu Germania U21

”Da, pe Florin îl cunosc de când am fost colegi la Steaua. Este un tip super profesionist şi cred că am învăţat câteva lucruri de la el, am luat câteva lucruri de la el. Îmi doresc să apăr cât mai bine, sunt motivat să câştigăm şi să fac un joc bun.

Da, sunt într-un moment bun al carierei, deocamdată mă gândesc să continui pe aceiaşi pantă şi să progresez din ce în ce mai mult. În viaţă trebuie să o luăm pas cu pas. Deocamdată sunt aici şi sunt foarte fericit că sunt alături de colegii mei şi că am început destul de bine acest campionat.

Dar dacă mâine nu vom reuşi să scoatem cele trei puncte, munca noastră se cam anulează”, a spus Andrei Vlad.

Ce spune de celălalt meci al grupei

Întrebat dacă Ungaria s-ar putea impune în celălalt meci al grupei, împotriva Olandei, portarul ”tricolorilor” mici a dezvăluit că nu se gândeşte decât la partidele naţionalei noastre şi că speră să ofere tot ce poate selecţionatei lui Mutu.

”Mă gândesc doar la meciul nostru. Nu am nicio aşteptare de la meciul lor. Nu cred că este un secret. Încerc să mă pregătesc cât mai bine al antrenament şi când intru meci să dau tot ce am mai bun din mine”, a mai spus ”goalkeeper-ul” României U21.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia u21românia germaniaandrei vladeuropean juniorieuropean u21 

viewscnt
Articole similare