Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, cel mai bun jucător al FCSB-ului în Supercupă. Portarul a împlinit 22 de ani în ziua meciului: "Colegii au vrut să-mi facă acest cadou"

Andrei Vlad, cel mai bun jucător al FCSB-ului în Supercupă. Portarul a împlinit 22 de ani în ziua meciului: "Colegii au vrut să-mi facă acest cadou"

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului în Supercupa României cu CFR Cluj. Deşi a avut intervenţii excelente în cele 90 de minute, portarul n-a reuşit să scoată şi loviturile de departajare şi să îşi facă un cadou în ziua în care a împlinit 22 de ani.

"Acele două lovituri de departajare ratate au făcut diferenţa, dar nu putem să îi învinuim pe colegii noştri, pentru că sunt sigur că au vrut să dea gol.

Acesta este scopul portarului, asta trebuie să fac la fiecare meci, să încerc să îmi ajut echipa să câştige şi în primul rând să nu primim gol. Sunt sigur că au vrut să îmi facă acest cadou de ziua mea, dar dacă nu s-a putut, nu putem să mai dăm timpul înapoi" , a declarat Andrei Vlad.

Supercupa României: CFR Cluj - FCSB 0-0 (4-1)

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins-o, joi, la Ploieşti, cu 4-1, pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici.

Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea (Ciobotariu '72), Ben Youssef, Burcă, Camora – William Soares (Sigurjonsson '83), Hoban, Gâdea (Rondon '8) – Deac, Debeljuh (Păun '72), Costache (Chipciu '72). Antrenor Edward Iordănescu;

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Nedelcu, Haruţ, Panţîru – Moruţan (Şut '46), Oaidă (Creţu '46), Simion – Vână (Radunovici '46), Fl. Tănase (Istrate '46), Oct. Popescu (Perianu '46). Antrenor Anton Petrea.

Meciul le-a pus faţă în faţă pe câştigătoarea campionatului 2019/2020, CFR Cluj, şi pe câştigătoarei Cupei României, FCSB. Partida ar fi trebuit să se dispute anul trecut, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare