Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, din nou decisiv în defavoarea FCSB-ului: ”Cred că s-a văzut repede un portar mare. Felicitări CFR-ului pentru câştigarea titlului” | EXCLUSIV

Andrei Vlad, din nou decisiv în defavoarea FCSB-ului: ”Cred că s-a văzut repede un portar mare. Felicitări CFR-ului pentru câştigarea titlului” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FC Argeş a reuşit să o învingă pe FCSB în a 29-a etapă a Ligii 1, scor 1-0.

Şansele FCSB-ului la titlu s-au diminuat semnificativ în urma unui nou eşec surprinzător în Liga 1, scor 0-1, împotriva lui FC Argeş.

Piteştenii aveau nevoie de cel puţin un punct pentru a rămâne în lupta pentru play-off, dar au reuşit chiar să se impună, graţie golului lui George Ganea.

În urma meciului, atacantul împrumutat de la Farul a numit golul ”cel mai uşor din Liga 1”, după ce Andrei Vlad a gafat impardonabil.

Pasa sa greşită a ajuns la Cristi Tănase, care i-a pasat lui Ganea, iar acesta a înscris cu uşurinţă.

Andrei Vlad, din nou decisiv în defavoarea FCSB-ului

Am făcut un meci bun. Am suferit, pentru că după ce am marcat golul s-a văzut calitatea Stelei (n.r. FCSB-ului) şi s-a văzut că îşi doreau şi ei să câştige.

Mă simt foarte bine aici, mă bcuur că am putut să marchez împotriva Stelei (n.r. FCSB-ului) şi sper o ţin tot aşa, să am evoluţii bune şi să îmi ajut echipa din ce în ce mai mult.

Tot timpul ziceam, când dau şi eu un gol cu poarta goală? A fost cel mai uşor gol din Liga 1”, a spus Ganea.

În urma partidei, Constantin Zotta a analizat prestaţia lui Andrei Vlad şi a afirmat că CFR are deja titlul asigurat.

Andrei Vlad a fost decisiv în defavoarea FCSB-ului şi sezonul trecut, când a gafat într-un duel direct cu CFR, în ultimele secunde, când roş-albaştrii conduceau la un gol.

Este evident că e o lipsă de concentrare. Cred că... sper să greşesc, cred că s-a văzut foarte repede un portar foarte mare şi asta e o cauză.

(n.r. că Becali a insitat cu Vlad crezând că îl poate vinde) Şi cu Craiova a greşit. Ei îşi asumă aceste decizii, pierd campionatul, şi cota jucătorilor e alta dacă nu câştigi, dacă nu eşti în cupele europene.

Acesta e motivul pentru care noi acum felicităm CFR-ul pentru câştigarea celui de al cincilea campionat consecutiv, e gata, nu ai cum să... nu poţi să te lupţi cu CFR-ul.

Ce comparaţie poti să faci, cu tot respectul, între Petera şi petrescu? Nu trebuie să facem nicio comparaţie şi nu trebuie să ne gândim că FCSB ar putea fi campioană, deşi teoretic are jucători mai valoroşi, mai tineri.

Trebuie să ne bazăm pe ceva dacă zicem că FCSB o bate pe CFR”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare