Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, pe post de atacant? Ce idei i-au trecut prin cap lui MM Stoica: "Aşa ceva n-am crezut că o să pregătesc înaintea unui meci"

Andrei Vlad, pe post de atacant? Ce idei i-au trecut prin cap lui MM Stoica: "Aşa ceva n-am crezut că o să pregătesc înaintea unui meci"

FCSB

Comentarii

FCSB se va duela, azi, de la ora 20:30, cu CS Mioveni.

FCSB are probleme foarte mari din cauza COVID-ului. Pentru această partidă cu CS Mioveni, FCSB a avut la dispoziţie doar 13 jucători! Practic 11 pe teren şi doar două rezerve! 

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a prefaţat duelul cu Mioveni, la flash-interviu şi mai in glumă, mai in serios, a mărturisit că a pregătit echipamente de câmp şi pentru Vlad, portarul echipei!

"Tehnologia ne ajută, Edi Iordănescu a fost tot timpul alături de echipă, dar au apărut schimbări de la zi la zi. Dacă mai lipsea un jucător, se amâna meciul! Aş vrea să rămânem în istorie drept prima echipă care s-a prezentat cu 13 jucători şi a câştigat. Cam asta ne dorim.

Asta e limita, au mai picat doi jucători azi dimineaţă. Am trăit multe în fotbal, dar aşa ceva n-am crezut că o să pregătesc înaintea unui meci. Avem echipament de jucători de câmp pentru cei doi portari. Şi asta e o premieră, sper să nu-l vedem pe Vlad atacant.

Dacă va fi să fie o schimbare, sper să fie doar Musi. Avem ca obiectiv victoria, nu putem să avem alt obiectiv. Avem încredere că putem juca şi în aceste condiţii. Cred că cei care vor intra pe teren vor fi gladiatori!", a spus MM Stoica, înaintea meciului.

Afla mai multe despre: fcsbandrei vladmm stoicacs mioceni 

viewscnt
Articole similare