Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin a dat cărţile pe faţă: ”Nu e în regulă”. De ce se amână revenirea fanilor pe stadioane | EXCLUSIV

Andrei Vochin a dat cărţile pe faţă: ”Nu e în regulă”. De ce se amână revenirea fanilor pe stadioane | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Vochin, invitat în studioul Telekom Sport, a explicat de ce se întârzie revenirea pe stadioane.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu în cadrul FRF-ului, a explicat de ce se amână revenirea suporrterilor pe stadioane. Acesta a explicat că formarea şi integrarea protocoalelor necesare durează o perioadă de timp, astfel că, chiar dacă a dorit, FRF-ul nu a putut permite accesul pe stadioane încă.

În plus, Vochin a mai spus că întreg procesul, atât legal cât şi logistic, ar trebui să fie unul mai expeditiv, pentru a facilita o revenire cât mai rapidă a suporterilor în stadioane.

De ce se amână revenirea fanilor pe stadioane

”În momentul ăsta se aşteaptă să se definitiveze protocolul dintre MTS şi Ministerul Sănătăţii, care să regleze această revenire a spectatorilor pe stadioane. Deocamdată acest protocol nu e gata.

Nu e în regulă, ar trebui să se întâmple lucrurile foarte repede, dar probabil că aşa cum s-a dat drumul la stadioane, s-a dat drumul şi la teatre, restaurante şi trebuie protocol făcut pentru fiecare dintre ele.

De ce a rămas fotbalul la sfârşit? Nu ştiu, nu pot să mi dau seama. După ce acest protocol va fi gata, el va trebui publicat în Monitorul Oficial. Atunci organizatorul competiţiei, FRF, va întocmi acel protocol cu testele, care s-a făcut. Pentru ăla, FRF e pregătită să îl facă imediat”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochinfrfrevenirea fanilor în stadioane 

viewscnt
Articole similare