Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin nu înţelege postul pe care îl va ocupa Florin Răducioiu la Dinamo! ”Mi s-ar fi părut mai util în politica de transferuri!” EXCLUSIV

Andrei Vochin nu înţelege postul pe care îl va ocupa Florin Răducioiu la Dinamo! ”Mi s-ar fi părut mai util în politica de transferuri!” EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Vochin a vorbit despre noua funcţie pe care o va ocupa Florin Răducioiu la Dinamo.

Florin Răducioiu va fi noul team-manager al lui Dinamo. Fostul atacant a jucat la Dinamo în perioada 1985 şi 1990, iar după mai multe luni de negocieri, cele două părţi au ajuns la un acord. Răducioiu se va alătura echipei Dinamo, iar prezentarea oficială va avea loc pe 5 ianuarie, de la ora 12:00, când este programată şi prima conferinţă de presă a lui Flavius Stoican, antrenor care l-a înlocuit cu Mircea Rednic. 

Invitat în studioul TelekomSport, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a vorbit despre noua funcţie pe care o va ocupa Răducioiu. El consideră că fostul internaţional ar fi fost mai util pentru Dinamo în politica transferurilor. 

”Mi s-ar fi părut mai util în politica de transferuri!”

”Eu cred că la ce-a făcut Răducioiu pentru Dinamo, el ar trebui să impună respect. Nu ştiu care dintre băieţii ăştia aprigi de prin galerie au prins finalul anilor 90 şi l-au văzut jucând, ca să înţeleagă ce a însemnat el. Din punctul ăsta de vedere, cred că e o mutare bună.

Nu înţeleg postul. Cred că pentru poziţia asta ar fi putut fi administrator care nu trebuie să fi jucat la nivelul la care a jucat Florin. Mi s-ar fi părut mai util în politica de transferuri, mai aproape de director sportiv decât de team-manager”, a spus Andrei Vochin, în exclusivitate, pentru TelekomSport.  

Afla mai multe despre: dinamo-răducioiu-liga 1 

viewscnt
Articole similare