Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andronache nu ştie nimic despre transferul lui Ferreira la FCSB. Care este situaţia lui Lucian Filip: ”Avea o cizmă pe picior”

Andronache nu ştie nimic despre transferul lui Ferreira la FCSB. Care este situaţia lui Lucian Filip: ”Avea o cizmă pe picior”

FCSB

Comentarii

Vergil Andronache a anunţat că FCSB mai are nevoie de încă un fundaş central, deşi l-a transferat astăzi pe Andrei Marc.

Andrei Marc, fost jucător la Dinamo în sezonul 2015-2016 vine să ajute defensiva vicecampioanei. În schimb, transferul lui Tiago Ferreira a intrat în impas. Portughezul trebuia să ajungă la FCSB ca urmare a schimbului cu Mihai Bălaşa, dar antrenorul interimar al roş-albaştrilor mărturiseşte că nu ştie nimic despre sosirea lusitanului: ”Vă rog să mă credeţi că nu cunosc aceste detalii. Cei din club care se ocupă, ei ştiu mai bine” a mărturisit Andronache.

Situaţia lui Lucian Filip este o altă necunoscută pentru actualul antrenor al roş-albaştrilor: ”Eu am văzut doar când a ieşit  din vestiar. Am văzut că avea o cizmă pe picior, nu mergea prea bine. Atât şi nimic mai mult. El urma să facă un RMN şi aşteptăm rezultatele şi după aceste rezultate probabil că se va ştii sigur ce este” a mai spus antrenorul interimar al echipei lui Becali.

Pe de altă parte, Andrei Marc, noua achiziţie a roş-albaştrilor va face parte din lotul vicecampioanei pentru următorul meci: ”Probabil că da. De asta  a şi venit. Avem nevoie de jucători  ţinând cont de accidentarea lui Filip şi  va fi în lot. Acum rămâne de văzut dacă va juca sau nu” a mărturisit tehnicianul Vergil Andronache într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: vergil andronache 

viewscnt
Articole similare