Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andy Murray a fost invitat să concureze la turneul de Mare Slem de la Roland Garros

Andy Murray a fost invitat să concureze la turneul de Mare Slem de la Roland Garros

Tenis

Comentarii

Tenismanul britanic Andy Murray, fostul lider al clasamentului ATP, a primit, ca şi la US Open, o invitaţie pentru a participa la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, prevăzut în perioada 27 septembrie - 11 octombrie, au anunţat organizatorii francezi, citaţi de AFP.

Murray, în vârstă de 33 ani, se află în prezent pe locul 110 mondial, după operaţiile la şold care l-au forţat să îşi anunţe retragerea, la începutul lui 2019. El a revenit ulterior asupra acestei decizii şi încearcă acum ajungă din nou la cel mai înalt nivel.

La US Open, unde a avut prima sa apariţie în Marele Şlem după Openul Australiei 2019, Murray a atins turul secund.

În afara scoţianului, toate celelalte wild-carduri-uri pentru tabloul masculin au fost atribuite unor tenismeni francezi.

La feminin, printre invitate figurează canadianca Eugenie Bouchard (26 ani), fostă numărul 5 mondial, aflată acum pe locul 167 WTA, şi bulgăroaica Ţvetana Pironkova, recentă sfertfinalistă la US Open. Bouchard a fost învinsă sâmbătă de românca Patricia Ţig în finala turneului de la Istanbul.

Pe listă se află, de asemenea, Pauline Parmentier (34 ani, locul 162 WTA), câştigătoarea Fed Cup în 2019 cu echipa Franţei.

Afla mai multe despre: tenismurray 

viewscnt
Articole similare