Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angajamentul luat de antrenorul care a pierdut cu 14-0 în faţa lui FC Buzău: ”Nu vom dezarma. Echipa va funcţiona până la capăt”

Angajamentul luat de antrenorul care a pierdut cu 14-0 în faţa lui FC Buzău: ”Nu vom dezarma. Echipa va funcţiona până la capăt”

Liga 2

Comentarii

Unirea Constanţa a reuşit unul dintre cele mai ruşinoase rezultate din istoria Ligii 2, după ce a fost învinsă cu 14-0 de FC Buzău.

FC Buzău a reuşit să obţină una dintre cele mai răsunătoare victorii din istoria Ligii 2. Primind vizita Unirii Constanţa, echipa condusă de Cristi Pustai a reuşit să se impună cu halucinantul scor de 14-0. Pentru clubul dobrogean, pe teren se aflau doar juniori, după ce mai toţi jucătorii seniori din echipă îşi reziliaseră contractele în ziua dinaintea meciului.

Pentru FC Buzău, trei jucători diferiţi au marcat hat-trick-uri, iar oaspeţii conduceau 9-0 încă de la pauză. Însă, după unul dintre cele mai ruşinoase scoruri văzute în fotbalul românesc, Dumitru Faitaş, noul antrenor al Constanţei după despărţirea de Zicu, refuză să se dea bătut.

Angajamentul luat de antrenorul care a pierdut cu 14-0 în faţa lui FC Buzău

"Cu siguranţă, o să vedeţi o altă faţă a echipei peste două săptămâni. Eu sunt un angajat al clubului care a respectat decizia conducerii. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să mergem la meci, nu vom dezarma.

Nu ne vom opri aici, nu vom renunţa, aşa cum se aude prin presă, că Unirea va retrograda sau se va retrage. Nu se va retrage, fără vreo grijă! O să vedeţi că echipa aceasta va funcţiona şi va funcţiona până la capăt. Spre surprinderea dumneavoastră, o să fim la un nivel mai mare decât până acum.

Lucrurile vor sta altfel. Noi vom juca pe acelaşi teren, la Techirghiol, şi o să vedeţi cum va fi. Vor veni jucători care n-au fiţe şi figuri, vor fi jucători care vor lupta pentru această echipă. Vreau să vă spun că, fiind angajatul clubului, am acceptat să vin. Neavând altă soluţie, clubul m-a ales pe mine. Eu am venit şi încerc să fac jucătorii să joace ce trebuie", a spus Dumitru Faitaş, pentru liga2.ro.

Afla mai multe despre: liga 2fc buzău unirea constanţadumitru faitaş 

viewscnt
Articole similare