Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angel Di Maria îl face praf pe fostul coleg în favoarea noului coechipier: ”Cristiano şi-ar da viaţa să fie aici, dar l-au transferat pe Messi şi e mai bine aşa”

Angel Di Maria îl face praf pe fostul coleg în favoarea noului coechipier: ”Cristiano şi-ar da viaţa să fie aici, dar l-au transferat pe Messi şi e mai bine aşa”

PSG

Comentarii

Angel Di Maria a aplaudat aducerea lui Messi de către PSG, pe care a dezvăluit că îl vede ca un jucător superior fostului său coleg de la Real, Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi a semnat cu PSG, într-una dintre cele mai importante lovituri reuşite în istoria fotbalului. Unul dintre cei mai buni jucători din istorie a venit la Paris liber de contract şi a transformat instant clubul într-unul dintre cele mai reputabile din întreaga lume, chiar şi pentru publicul nespecializat.

Venirea argentinianului a asigurat echipei sute de milioane de euro doar din vânzarea de produse, în doar câteva zile, iar sumele incredibile încasate de parizieni doar vor continua să crească. Deşi se zvonea că planul conducătorilor lui PSG era să îl aducă acum şi pe Cristiano, venirea portughezului depinde de viitorul lui Mbappe.

Iar pus să aleagă între Messi şi Ronaldo, pentru Di Maria ar fi o decizie uşoară. Argeninianul a jucat la Real alături de portughez şi la naţională alături de noul coechipier de la club şi a dezvăluit că este foarte mulţumit că Messi a fost adus în defavoarea fostul ”galactic”, în ciuda înţelegerii bune pe care a demonstrat-o pe teren alături de ambii jucători.

Angel Di Maria îl face praf pe fostul coleg în favoarea noului coechipier

"Cristiano Ronaldo şi-ar da viaţa să fie aici. Calitatea şi cantitatea jucătorilor de la PSG sunt unice. Nu se întâmplă des la cluburi şi cei mai buni mereu vor dori să fie în compania celor mai buni.

Lui Cristiano i-ar plăcea cu siguranţă să fie aici, dar l-au transferat pe Messi şi din fericire este mai bine aşa. Messi face parte din altă categorie. Arunci o piatră spre el şi o opreşte, o face de parcă n-a fost nimic. Gândeşte înaintea celorlalţi. Nu am văzut nimic asemănător niciodată.

Cred că Mbappe va rămâne. Evident, este un jucător pe care îl doresc toate marile cluburi, dar cu echipa pe care o are acum PSG, nu cred că va pleca. Nu cred că va găsi o echipă mai bună decât aceasta", a declarat Angel Di Maria.

Articol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: psgangel di marialeo messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare