Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angelique Kerber nu vrea să joace tenis fără spectatori: "Locul lor este acolo, e imposibil"

Angelique Kerber nu vrea să joace tenis fără spectatori: "Locul lor este acolo, e imposibil"

Tenis

Comentarii

Angelique Kerber, care are trei titluri de Grand Slam în palmares, a declarat că nu îşi imaginează reluarea sezonului WTA, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, fără spectatori în tribune.

''Pentru mine, locul fanilor este pur şi simplu acolo. Meciurile fără fani sunt departe de o situaţie ideală, dar în calea către normalitate trebuie să discutăm scenarii care altfel ar părea absurde'', a declarat Kerber, 32 ani, pentru revista Sport Bild.

Virusul Covid-19 a oprit orice activitate din tenis până pe 13 iulie, decizie în urma căreia turneul de la Roland Garros a fost amânat pentru septembrie, iar cel de la Wimbledon a fost anulat.

Kerber se menţine în formă fizică la academia ei de tenis din Polonia şi profită de această pauză lungă pentru a-şi rezolva o problemă mai veche la coapsă: ''Cred că este dificil chiar şi pentru experţi să ofere o prognoză precisă privind când este posibilă revenirea la normalitate'', a declarat Kerber, campioană la Australian Open (2016), US Open (2016) şi Wimbledon (2018).

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare