Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angelique Kerber pusă la pat de o răceală puternică! Sanse mari să rateze barajul dintre Germania şi Letonia

Angelique Kerber pusă la pat de o răceală puternică! Sanse mari să rateze barajul dintre Germania şi Letonia

Tenis

Comentarii

Angelique Kerber, cea mai bună jucătoare germană de tenis a ultimilor ani, ar putea rata barajul de retrogradare/promovare în Grupa Mondială a Fed Cup dintre echipa ţării sale şi cea a Letoniei, care începe vineri la Riga.

Kerber, 31 de ani, câştigătoare a trei turnee de Mare Şlem, suferă de o răceală puternică, iar căpitanul Jens Gerlach a afirmat că sunt şanse mici ca ea să se refacă pentru barajul cu Letonia. Gerlach a convocat-o pe Mona Barthel, locul 90 WTA, dar aceasta este departe de nivelul lui Kerber, aflată pe poziţia a cincea în ierarhia mondială.

Julia Goerges, Andrea Petkovic şi Anna-Lena Groenefeld, specialistă a probei de dublu, sunt celelalte componente ale echipei Germaniei pentru duelul cu Letonia, ce va avea loc pe suprafaţă dură, în sală. Germania nu a lipsit în ultimii şase ani din elita Fed Cup.

Letonia are şi ea probleme, Anastasija Sevastova, locul 13 mondial, fiind accidentată. Ţara baltică se bazează pe Jelena Ostapenko, fostă câştigătoare la Roland Garros, în încercarea sa de a se califica în premieră în Grupa Mondială.

În semifinalele competiţiei se dispută meciurile Franţa - România şi Australia - Belarus. Celelalte baraje de retrogradare/promovare sunt Cehia - Canada, SUA - Elveţia şi Belgia - Spania.

Afla mai multe despre: kerber 

viewscnt
Articole similare