Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu a vizitat noul stadion Steaua. FOTO | Ce emblemă a fost imprimată pe fotoliile de la băncile de rezervă

Anghel Iordănescu a vizitat noul stadion Steaua. FOTO | Ce emblemă a fost imprimată pe fotoliile de la băncile de rezervăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Anghel Iordănescu a vizitat vineri noul stadion Steaua. Fostul selecţioner a fost însoţit de Mădălin Hîncu - comandantul Stelei, de Simona Gherman şi Daniel Opriţa.

Anghel Iordănescu a revenit la locul în care a scris istorie. Legendă a Stelei, fostul selecţioner a vizitat şantierul noului stadion. Anghel Iordănescu a fost însoţit de comandantul Stelei - Mădălin Hîncu, de Simona Gherman şi de antrenorul echipei de fotbal - Daniel Opriţa: ”De la 10 ani în Ghencea, ca jucător şi apoi ca antrenor, Anghel Iordănescu a fost impresionat de noua arenă şi este nerabdător să vada primul meci pe noul stadion”, este mesajul postat de CSA Steaua, pe pagina oficială de Facebook.

Pe fotoliile băncii de rezervă a fost imprimată emblema veche a Stelei

Noua arenă din Ghencea este gata în proporţie de 80% şi Gică Popescu susţine că va fi inaugurată în luna octombrie a acestui an. Cum EURO 2020 a fost amânat pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, lucările n-au înaintat cu aceeaşi viteză. Printre altele, pe noul stadion au fost aduse şi fotoliile de la cele două bănci de rezervă.

Pe tapiţeria acestora a fost imprimată vechea emblemă a Stelei, cea cu acvilă, pe care clubul de fotbal a folosit-o până în anul 2003 şi care în continuare este utilizată de echipa de rugby. În prezent, echipa de fotbal a Stelei foloseşte o variantă cosmetizată a emblemei din anii '80.

Afla mai multe despre: anghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare