Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu, afirmaţie curajoasă după ce a fost la meciul Ucraina - Macedonia de Nord, pe Arena Naţională: "Echipa naţională este peste 6-7 echipe de la EURO 2020!"

Anghel Iordănescu, afirmaţie curajoasă după ce a fost la meciul Ucraina - Macedonia de Nord, pe Arena Naţională: "Echipa naţională este peste 6-7 echipe de la EURO 2020!"

Echipa națională

Comentarii

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al naţionalei României, a fost prezent pe stadion la meciul Ucraina - Macedonia de Nord 2-1 şi, la finalul partidei, "Generalul" a vorbit despre partida la care a asistat şi a afirmat că naţionala României e "peste 6-7" dintre echipele de la EURO 2020.

Anghel Iordănescu, afirmaţie curajoasă: "Echipa naţională este peste 6-7 echipe de la EURO 2020!"

România nu s-a calificat al turneul final la care găzduieşte patru meciuri, trei din grupe şi unul din optimi, dar Anghel Iordănescu a spus că elevii lui Mirel Rădoi, ca şi calitate, sunt peste şase sau şapte naţionale care au obţinut biletele pentru Campionatul European.

Iordănescu a spus că s-ar fi creat o emulaţie foarte bună pentru fotbalul românesc în jurul prezenţei României la EURO 2020. "A fost un meci agreabil, plăcut, s-a văzut clar că Ucraina e superioară şi din punct de vedere tactic şi fizic, a fost un meci agreabil, 3 goluri frumoase, alte faze superbe de poartă. Din păcate rămânem cu regretul că se putea şi se putea ca echipa naţională să fie la acest turneu final. Era o emulaţie pentru tot fotbalul nostru, pentru jucătorii noştri, pentru suporteri, şi sunt convins că echipa naţională avea şi o prestaţie bună, că nu ne făceam de râs", a spus Iordănescu.

"Generalul" a mai declarat faptul că, în opinia sa, România are o echipă naţională care este mai bună decât 6-7 echipe de la turneul final: "Tinand cont de calitatile jucatorilor nostri, de valoarea jucatorilor nostri, de talentul lor, cred că echipa noastră naţională e peste 6-7 echipe care au fost prezente la acest CE şi mai cred că echipa nationala putea să joace de la egal la egal cu Ucraina si cu Austria", a conchis "Tata Puiu".

Afla mai multe despre: anghel iordanescueuro 2020nationalaromania 

viewscnt
Articole similare