Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu are coronavirus. În ce stare se află fostul selecţioner

Anghel Iordănescu are coronavirus. În ce stare se află fostul selecţioner

Fotbal intern

Comentarii

Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi are simptome specifice, însă starea de sănătate a fostului selecţioner este sub control.

Pandemia de coronavirus a lovit din nou în fotbalul românesc. Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv după ce a început să se confrunte cu simptome specifice infecţiei cu virusul COVID-19. Fostul selecţioner a ales astfel să se testeze şi rezultatul a fost pozitiv.

Fostul mare jucător al Stelei a avut febră, dar starea lui de sănătate a fost bună, motiv pentru care n-a fost inernat. Acum, Anghel Iordănescu se află acasă şi urmează tratementul primit de la medic pentru lupta împotriva coronavirusului.

Numărul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 rămâne ridicat

Alte 1.189 de cazuri noi de COVID-19 au fost anunţate sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică, bilanţul îmbolnăvirilor fiind de 77.544. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 37 de decese - inclusiv al unei persoane cu vârsta între 20 şi 29 de ani - totalul fiind 3.233. 504 de pacienţi sunt la ATI.

”Până astăzi, 22 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 77.544 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 35.079 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 9.309 pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.  În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.189 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, indică datele transmise sâmbătă.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 704 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 3.233 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

Afla mai multe despre: anghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare