Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu intervine în disputa dintre Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă: ”Cred că a exagerat!” | EXCLUSIV

Anghel Iordănescu intervine în disputa dintre Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă: ”Cred că a exagerat!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Anghel Iordănescu consideră că fostul selecţioner al naţionalei României Mirel Rădoi () a greşit când s-a supărat pe Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, cel care în timpul partidelor naţionalei era extrem de vocal în tribune şi oferea indicaţii.

Mirel Rădoi a ieşit public, în mai multe rânduri, şi a recunoscut că a fost deranjat de faptul că Mihai Stoichiţă le striga jucătorilor anumite lucruri tactice, în timpul partidelor, atâta timp cât acesta se afla pe banca şi deţinea această responsabilitatea.

Mihai Stoichiţă consideră că Mirel Rădoi a exagerat

Anghel Iordănescu este de părere că Mihai Stoichiţă a procedat corect, precum un fanatic suporter al echipei naţionale a României, care şi-ar dori ca echipa sa favorită să câştige.

”Tata Puiu” a recunoscut că şi el a strigat din tribune, la ultimul meci al tricolorilor pe Arena Naţională, dar nu a făcut-o pentru a-i ştirbi din autoritate selecţionerului, ci doar pentru că nu se putea abţine, din dorinţa foarte mare ca echipa să câştige. 

Cred că Rădoi a exagerat puţin. Faptul că a strigat din tribună `pasează`, `atent`, `urcă` sunt lucruri fireşti pe care le face orice om de fotbal.

La ultimul meci al echipei naţionale pe Arenă, eu în tribună cred că am vociferat destul de mult.

Nu cred că selecţionerul m-a auzit, ci doar cei de lângă mine, dar aceste afirmaţii le-am făcut din inimă legat de dorinţa de a câştiga echipa naţională.

Nu cred că ar putea să deranjeze pe cineva dacă aş strigă `dă-i`, `trage`, `centrează`. Sunt lucruri fireşti pe care le poate face orice suporter din dorinţa de a câştiga”, a declarat Anghel Iordănescu, într-un interviu pentru Orange Sport.

Mirel Rădoi: ”Accept de la un spectator, nu de la un director tehnic”

Mirel Rădoi a afirmat că se aştepta de la suporteri să ofere indicaţii tactice din tribună, dar nu de la un oficial al FRF, aşa cum era şi este Mihai Stoichiţă.

Eu şi acum mă înţeleg foarte bine cu cei din conducerea Federaţiei. Nu am plecat certat cu nimeni. Dar şi acum îi reproşez lui nea Mihai. Când văd că directorul tehnic al Federaţiei iese şi ţipă de sus „Urcă, urcă, urcă!”, eu nu accept.

Accept de la un spectator. E liber să spună ce vrea. Dar nu de la directorul tehnic. Pentru că directorul tehnic m-a pus pe mine să fac lucrul ăla. Dacă tu începi să vorbeşti, înseamnă că nu ai încredere. Şi nu trebuie să mai fiu acolo” a afirmat Rădoi, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: mirel radoimihai stoichitaanghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare