Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu nu îl doreşte pe Adrian Mutu la echipa naţională. ”Dar, vă repet, aici trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi!”

Anghel Iordănescu nu îl doreşte pe Adrian Mutu la echipa naţională. ”Dar, vă repet, aici trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi!”

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner, Anghel Iordănescu, nu îl vrea pe Adrian Mutu la echipa naţională.

România îşi caută selecţioner, după ce Mirel Rădoi nu a reuşit să califice România la Campionatul Mondial, iar antrenorul a decis să plece. Răzvan Burleanu a încercat mai multe alternative. Gică Hagi l-a refuzat, Dan Petrescu nu a dat răspuns clar, Răzvan Lucescu a spus şi el nu, iar în presă au apărut informaţii că Adi Mutu ar fi alesul FRF. 

Acum, fostul selecţioner a vorbit despre posibilul înlocuitor al lui Mirel Rădoi, dar nu îl vede pe fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 drept o variantă bună pentru România. Anghel Iordănescu susţine că la echipa naţională trebuie să ajungă cei mai valoroşi antrenori. De asemenea, legenda steliştilor a fost dezamăgită de faptul că cele 3 varainte cu care a negociat FRF au spus nu echipei naţionale.

”Dar, vă repet, la echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi!”

”În primul rând, la echipa naţională trebuie să ajungă selecţioneri oamenii cei mai valoroşi, care au dovedit, care au avut realizări în fotbal şi care au experienţă. Asta nu înseamnă că aş avea ceva cu Mutu. Din punctul meu de vedere, îi urez succes şi baftă. Dar, vă repet, la echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi.

Înţeleg, de la voi din presă, că au refuzat Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. Cred, dacă mă iau tot după ce apare în media, că va refuza şi Dan Petrescu. Lucru care pe mine mă mâhneşte, pentru că echipa naţională este de nerefuzat.

Fotbalul românesc are antrenori buni, foarte valoroşi: Dan Petrescu, Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Boloni, Piţurcă, Olăroiu. Îmi este greu să mai continui această listă de antrenori, care ar putea să fie la echipa naţională, pentru că s-ar interpreta, dacă aş pomeni numele băiatului meu. Dar, vă repet, cred şi am convingerea că echipa naţională este de nerefuzat”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Fanatik

Afla mai multe despre: anghel iordănescu-românia-mutu 

viewscnt
Articole similare