Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu recunoaşte: ”Nu spun că nu m-aţi criticat corect” Ce spune despre situaţia lui Cosmin Contra

Anghel Iordănescu recunoaşte: ”Nu spun că nu m-aţi criticat corect” Ce spune despre situaţia lui Cosmin Contra

Formula 1

Comentarii

România a avut evoluţii sub aşteptări în ”dubla” cu Spania şi Malta, iar selecţionerul Cosmin Contra a avut criticat intens pentru alegerile pe care le-a făcut.

Anghel Iordănescu este de părere că ”principalul” de pe banca României ar trebui susţinut.

”Cred că naţionala României nu a avut un joc consistent, un joc coerent. Haideţi să fim sinceri, s-au făcut greşeli. Selecţia este a antrenorului echipei naţionale, rezultatele sunt tot ale lui. Ceea ce a deranjat din punctul meu de vedere a fost că jocul a suferit foarte mult. E limpede, în afirmaţia mea nu se pune sub nicio formă în acest moment schimbarea lui Cosmin Contra. Eu am încredere în el, acum este antrenorul echipei naţionale şi trebuie să îl susţinem.

Este adevărat că a fost criticat. A fost criticat de media, de oameni din fotbal, dar trebuie să îl susţinem în continuare pe Cosmin Contra. Îmi amintesc că pe Razvan Lucescu l-aţi desfinţat, şi pe Piţurcă l-aţi criticat şi pe mine m-aţi făcut varză, dar una peste alta antrenorul echipei naţionale trebuie susţinut. Eu nu spun că pe mine nu m-aţi criticat corect, pentru un meci al naţionalei, sau pentru un joc, sau pentru un rezultat, dar nu uitaţi că am 4 calificari la turneele finale. Dar critica este bună şi Cosmin Contra trebuie să o accepte şi după aceste intervenţii ale oamenilor de fotbal să analizeze mai bine ce a făcut bun şi ceea ce a făcut mai puţin bun”, a spus Anghel Iordanescu la PRO X.

România va disputa următoarele doua meciuri pe 12 octombrie, în deplasare, cu Insulele Feroe şi pe 15 octombrie, acasa, cu Norvegia.

Afla mai multe despre: anghel iordănescucosmin contra,  

viewscnt
Articole similare