Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu s-a pronunţat în conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Justiţia decide, dar eu nu am cum să uit”

Anghel Iordănescu s-a pronunţat în conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Justiţia decide, dar eu nu am cum să uit”

Fotbal

Comentarii

Legenda a roş-albaştrilor, Anghel Iordănescu s-a pronunţat cu privire la conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB.

Fostul mare fotbalist şi antrenor român a crescut la echipa armatei, dar recunoaşte că într-un fel se simte şi suporter al FCSB-ului: ”“Trebuie să-mi spună juriştii dacă FCSB e Steaua. Să-mi spună oamenii care decid în instanţă care este situaţia. Pentru mine, n-am cum să uit sau să scot din sufletul meu CSA Steaua. Eu am ajuns la Steaua când se numea CCA, avem 10 ani. Eu acolo m-am format, acolo am crescut şi n-am cum să dau la o parte Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Pentru mine, FCSB e o echipă cu jucători valoroşi, cu jucători tineri, care pot să producă un fotbal adevărat. Sunt un suporter într-un fel şi al FCSB-ului, dar evident că sunt echipe diferite. Justiţia decide una sau alta“, a spus Anghel Iordănescu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

În vârstă de 70 de ani, Anghel Iordănescu s-a format în Ghencea şi a evoluat pentru Steaua între 1962 şi 1982. Din 1968 a urcat la prima echipă a clubului pentru care are peste 300 de meciuri şi 155 de goluri. Anghel Iordănescu este dublu campion al României cu Steaua ca jucător, dar şi campion european după seara magică din mai, 1986.

Ca antrenor, Iordănescu a fost secund între 1984 şi 1986, apoi principal în două mandate: 1986 - 1990 şi 1992-1993. A cucerit patru titluri de campion al României cu Steaua, ca antrenor. Unul dintre cei mai titraţi antrenori români, Puiu Iordănescu a antrenat naţionala României în trei mandate diferite.

Afla mai multe despre: anghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare