Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu se declară încântat de revenirea lui Gică Hagi în fotbalul românesc: ”Avem nevoie de Hagi. El vine întotdeauna cu ceva nou!”

Anghel Iordănescu se declară încântat de revenirea lui Gică Hagi în fotbalul românesc: ”Avem nevoie de Hagi. El vine întotdeauna cu ceva nou!”

EURO 2020

Comentarii

Reprezentativa Austriei s-a calificat în optimile Euro-2020, după ce a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa Ucrainei, în ultima etapă a grupei C. La meci a asistat şi fostul selecţioner, Anghel Iordănescu.

Fostul selecţioner al României s-a arătat dezamăgit de prestaţia naţionalei lui Andrei Shevchenko: ”M-a dezamăgit Ucraina, mi s-a părut o echipă fără prospeţime, fără organizare de joc, o echipă care s-a resemnat destul de repede şi imediat după gol.”

Iordănescu a vorbit şi despre naţionala României şi, implicit, despre actualul selecţioner, Mirel Rădoi: ”Eu am încredere în Mirel Rădoi, poate că el a venit destul de uşor şi destul de rapid la echipa naţională, dar sunt convins că în momentul de faţă poate gestiona problemele de la echipa naţională.”

Revenirea lui Gică Hagi şi a Farului în prima ligă este un motiv de bucurie pentru Anghel Iordănescu: ”Fotbalul românesc i-a dus lipsa, am simţit că nu mai este în fotbal. Avem nevoie de el, pentru că vine întotdeauna cu ceva nou. Un pas înainte, un pas interesant pentru fotbalul din Dobrogea, din Constanţa şi pentru fotbalul nostru.” a mai declarat fostul selecţioner, la finalul meciului dintre Ucraina şi Austria, de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: anghel iordănescumirel rădoigică hagi 

viewscnt
Articole similare