Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anglia - Belgia. Meci de cinci stele în ultima zi din faza grupelor la CM 2018

Anglia - Belgia. Meci de cinci stele în ultima zi din faza grupelor la CM 2018

Cupa Mondială

Comentarii

Ponturi pariuri Anglia - Belgia Campionatul Mondial 28.06.2018. Faza grupelor se încheie cu un meci de vis, între două dintre favoritele la câştigarea trofeului.

Ponturi pariuri Anglia - Belgia Campionatul Mondial 28.06.2018

Ultimele două meciuri din faza grupelor de la Cupa Mondială nu mai au nicio miză în ceea ce priveşte calificarea, însă tocmai lipsa presiunii ne poate aduce două meciuri extrem de spectaculoase. Anglia şi Belgia şi-au asigurat deja locul în optimi şi sunt la egalitate perfectă în grupă. Fiecare are şase puncte, cu golaveraj 8-2. E situaţia perfectă pentru a vedea cine este cea mai bună. Să nu uităm nici faptul că una dintre ele are şanse mari să înfrunte Brazilia în optimile de finală, iar locul 1 ar putea însemna un mare avantaj. Sunt aşadar toate ingredientele pentru un meci spectaculos, pe Kaliningrad Arena.

Ponturi pariuri Anglia - Belgia Campionatul Mondial 28.06.2018

Cum spuneam, Belgia şi Anglia sunt la egalitate perfectă în grupă. Elevii lui Roberto Martinez s-au impus cu 3-0 în faţa naţionalei dinamovistului Penedo, apoi au trecut de Tunisia cu un spectaculos 5-2. Cel care s-a remarcat în ambele meciuri a fost Romelu Lukaku, marcator a patru goluri în primele două partide. „Diavolii” traversează şi ei un moment foarte bun. S-au calificat la Cupa Mondială fără să fi pierdut vreun meci (nouă victorii şi o remiză). De altfel, nu au mai pierdut niciun meci de la finalul Campionatului European.

Echipe probabile

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Cahill – Alexander-Arnold, Dier, Alli, Rose – Rashford, Vardy, Welbeck

Belgia: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vermaelen – Januzaj, Fellaini, Dembele, Chadli – Tielemans, Hazard – Batshuay

Anglia - Belgia Peste 2,5 @ 2.10

Afla mai multe despre: angliabelgiacm 2018ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare