Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anglia - Costa Rica. Cotă bună pentru englezi

Anglia - Costa Rica. Cotă bună pentru englezi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Anglia - Costa Rica Amical 07.06.2018. Englezii întâlnesc un adversar accesibil, care la ediţia precedentă a fost însă revelaţia turneului, cu greu fiind eliminată de Olanda în fazele superioare.

Ponturi pariuri Anglia - Costa Rica Amical 07.06.2018

Nu că este o mare surpriză, dar Anglia are tot lotul de jucători selecţionaţi de la ea din campionat. Premier League oricum este un super campionat şi de obicei jucătorii englezi nu prea dau randament în alte ţări. Anglia s-a calificat dintr-o grupă destul de uşoară, au terminat pe primul loc cu 26 de puncte şi au avut un golaveraj total de 18-3.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi! 

Din acea grupă au mai făcut parte: Slovacia, Scoţia, Slovenia, Lituania, Malta. Naţionala Angliei nu a avut vreo înfrângere în acea campanie. După acea campania au disputat cinci jocuri amicale, în primele două partide au avut parte de adversari foarte puternici: Germania şi Brazilia i-au vizitat şi au terminat nedecis ambele partide (scor 0-0).

Ponturi pariuri Anglia - Costa Rica Amical 07.06.2018

Costa Rica a terminat pe locul doi grupa de calificare, iar acest lucru i-a permis participarea la mondialul din Rusia. Din acea grupă au mai făcut parte: Mexic, Honduras, Panama, SUA şi Trinidad Tobago. După preliminarii au susţinut şi cinci partide amicale. În aceste partide s-au impus de două ori şi au pierdut de trei, au câştigat cu Irlanda de Nord şi Scoţia, fără să primească gol şi au pierdut cu Tunisia, Ungaria şi Spania, fără să marcheze vreun gol.

Anglia - Costa Rica 1 @ 1.40

Afla mai multe despre: angliacosta ricaamicalponturi pariuricupa mondiala 

viewscnt
Articole similare