Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anglia şi-a desemnat căpitanul pentru Cupa Mondială! Pe cine mizează Gareth Southgate: "Oferă un exemplu în fiecare zi"

Anglia şi-a desemnat căpitanul pentru Cupa Mondială! Pe cine mizează Gareth Southgate: "Oferă un exemplu în fiecare zi"

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul naţionalei Angliei, Gareth Southgate, l-a desemnat căpitan de echipă pe Harry Kane, a anunţat, marţi, site-ul Federaţiei Engleze de Fotbal (FA).

"Căpitanul Kane", titrează site-ul thefa.com, care notează că atacantul lui Tottenham îşi va conduce ţara la cea de-a 15-a prezenţă la Cupa Mondială.

"Harry are nişte calităţi remarcabile. Este un profesionist meticulos, iar unul dintre cele mai importante lucruri pentru un căpitan este acela că el oferă un exemplu în fiecare zi", a subliniat Southgate.

Kane, care a înscris 12 goluri în 23 de selecţii la prima reprezentativă a Angliei, a mai fost căpitan în alte patru meciuri. Pentru acest rol, candidaţi mai erau Eric Dier, colegul lui Harry Kane de la Tottenham, şi mijlocaşul lui Liverpool, Jordan Henderson.

"Este o onoare fantastică, un lucru deosebit, dar pentru mine nu se schimbă nimic. Sunt aceeaşi persoană, acelaşi jucător. Tot ceea ce contează este echipa şi trebuie să dăm totul pentru a ajunge cât mai departe în turneu", a adăugat Kane.

La turneul final din Rusia, Anglia face parte din grupa G, alături de Belgia, Panama şi Tunisia.

 

Afla mai multe despre: kanecupa mondialacapitan 

viewscnt
Articole similare