Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aniversare în Generaţia de Aur. Dan Petrescu a ajuns la 51 de ani. Cum îl caracterizează foştii colegi din naţională: "Un obraznic" :)

Aniversare în Generaţia de Aur. Dan Petrescu a ajuns la 51 de ani. Cum îl caracterizează foştii colegi din naţională: "Un obraznic" :)

Top Interviuri

Comentarii

Anul trecut a schimbat prefixul, iar astăzi mai adaugă un an. Dan Petrescu împlineşte 51 de ani. Aproape pe toţi i-a petrecut pe terenul de fotbal. Şi mulţi dintre ei alături de cei mai buni prieteni, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Hagi.

Pe cei trei îi leagă multe amintiri, una dintre ele povestită chiar de Popescu la rubrica "Top Interviuri": "La naţionala de juniori, eu eram căpitan. Vine Petrescu în cantonament la Plopeni, antrenament fizic, ieşim afară, dădeam ture, eu ţineam hăţurile, le ziceam jucătorilor: <Bă, nu mă depaşiţi!>. Petrescu, la primul antrenament, prin exterior, o ia la fugă şi zic <Alooo, băieţaş, ăsta nou venit acum, în spate, hăţurile sunt la mine!>. Iar Petrescu: <Hăţurile le ţii pentru tine, mă!>. Pfuu, ce fac eu cu ăsta aşa obraznic?

Se termină antrenamentul, ne vedem la masă, venise la masă pentru prima dată, la masă un loc liber, <Dan, vino aici lângă mine!>. De atunci, prieteni nedespărţiţi până ne-am lăsat de fotbal şi acum prieteni foarte buni. Aşa ne-am cunoscut".

 

Afla mai multe despre: dan petrescugheorghe popescugheorghe hagitop interviuri 

viewscnt
Articole similare