Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ansu Fati, gol la revenirea în echipa Barcelonei după 286 de zile! Cum a înscris noul decar de pe Camp Nou | VIDEO

Ansu Fati, gol la revenirea în echipa Barcelonei după 286 de zile! Cum a înscris noul decar de pe Camp Nou | VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (18 ani) a revenit în echipa Barcelonei după 286 de zile de accidentare şi a făcut-o cu stil. A marcat un gol spectaculos în Barcelona - Levante 3-0.

Ansu Fati, gol la revenirea în echipa Barcelonei după 286 de zile! | VIDEO

Revenit după 286 de zile în care a stat accidentat, după ce s-a "rupt" într-o partidă cu Betis, Ansu Fati fost trimis în teren în minutul 81 al partidei cu Levante, la scorul de 2-0 pentru catalani. În prelungiri, cel considerat urmaşul lui Messi pe Camp Nou a marcat un gol în stilul argentinianului, cu un şut pe jos.

A fentat din corp un adversar şi a tras pe jos, apoi s-a bucurat alături de colegi, care l-au ridicat pe braţe. În meciul cu Levantes, mai mulţi jucători crescuţi în La Masia şi-au făcut loc în primul 11. Ansu Fati, Ronald Araujo, Gavi, Nico Gonzalez, Eric Garcia şi Busquets.

Ansu Fati e noul decar de pe Camp Nou

După plecarea lui Leo Messi, care a ajuns gratis la PSG, Ansu Fati e cel care a preluat numărul 10 lăsat liber de superstarul argentinian. Ansu Fati e considerat de multă lume ca fiind urmaşul de drept al lui Leo Messi. Şefii Barcelonei, împreună cu jucătorul, au decis ca Fati să poarte tricoul cu numărul 10, după ce s-a discutat despre mai multe variante, precum Coutinho, Pedri sau Aguero.

Afla mai multe despre: ansu fatigolbarcelonarevenireaccidentarevideo 

viewscnt
Articole similare