Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ante Puljic a revenit în România şi a dezvăluit de ce a ales din nou Dinamo: "A contat foarte mult în alegerea mea"

Ante Puljic a revenit în România şi a dezvăluit de ce a ales din nou Dinamo: "A contat foarte mult în alegerea mea"
Comentarii

Ante Puljic a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2015/2016 şi a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din acea stagiune. La trei ani distanţă, fundaşul central este pregătit pentru o revenire în Ştefan cel Mare.

După plecarea de la Dinamo, fundaşul de 31 de ani a mai evoluat la Tom Tomsk şi la Al Faisaly, iar acum este foarte aproape de a reveni în Liga I. Puljic a sosit în România pentru a efectua vizita medicală, iar dacă totul va decurge fără probleme, croatul va semna cu echipa pregătită de Dushan Uhrin.

"Sunt aici după 3 ani, sunt foarte fericit să mă întorc, lucrurile încă nu sunt finalizate, mâine voi mai face câteva teste medicale şi după asta sper ca mâine sau cel târziu poimâine să semnez contractul cu Dinamo. Şi fanii au avut un rol în alegerea mea, pentru că sunt fericit că suporterii au fost aproape de mine, aşa că şi din acest motiv m-am întors. Vreau să reiau lucrurile de unde le-am lăsat data trecută.

Am urmărit Dinamo tot timpul de când am plecat, am văzut că rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor fanilor, dar tot ce trebuie făcut este să muncim din greu penbtru a îmbunătăţi lucrurile şi pentru a readuce Dinamo acolo unde trebuie să fie, pe locurile fruntaşe ale clasamentului.

Am lucrat alături de Mircea Rednic, pentru mine este un antrenor foarte bun, un om deosebit, am muncit alături de el de două sau de trei ori. Va fi puţin ciudat fără el, dar asta este viaţa în fotbal" , a declarat Ante Puljic.

Afla mai multe despre: puljicdinamo 

viewscnt
Articole similare