Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ante Puljic, înainte de ultimul meci al sezonului: „Să îmbraci tricoul lui Dinamo e ceva sfânt!” + Planurile sale de viitor

Ante Puljic, înainte de ultimul meci al sezonului: „Să îmbraci tricoul lui Dinamo e ceva sfânt!” + Planurile sale de viitor

Superliga

Comentarii

Dinamo are un meci important diseară împotriva formaţiei Chindia Târgovişte, de la ora 18:30.

„Câinii” vor să câştige diseară pentru a scăpa complet de orice emoţie referitoare la o posibilă retrogradre şi pentru a-şi păstra şansele la un loc în Conference League.

Ante Puljic (33 de ani) a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo din actualul sezon.

Mijocaşul croat şi-a exprimat preferinţa şi doreşte să continue şi din următorul sezon în „Ştefan cel Mare”.

„Mulţumită nouă şi lui Dumnezeu, situaţia este mult mai bună în faţa ultimei etape. Nu stăm cu sufletul la gură, deşi mai avem un hop uriaş. În primul rând, să atingem primul obiectiv, evitarea barajului, apoi, dacă se va putea, să încercăm să continuăm lupta pentru Conference League. Cred că a fost cel mai greu campionat din viaţa tuturor dinamoviştilor, bine că rezistăm.

„Să vedem care va fi situaţia când se trage linia”

În mod normal, eu mai am un an de contract, dar depind de club şi vom vedea când se va încheia sezonul ce şi cum. Eu sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo, e ceva sfânt pentru mine, dar, repet, să vedem care va fi situaţia când se va trage linia”, a mărturisit croatul pentru Gazeta Sporturilor.

  • 5 victorii consecutive au bifat „câinii” în play-out
  • 36 de meciuri a are Puljic în tricoul lui Dinamo, unde a reuşit să marcheze un gol

Afla mai multe despre: dinamoante puljicliga 1 

viewscnt
Articole similare