Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ante Roguljic dă cărţile pe faţă! Cât de aproape a fost să semneze cu Dinamo înainte de a veni la Universitatea Craiova

Ante Roguljic dă cărţile pe faţă! Cât de aproape a fost să semneze cu Dinamo înainte de a veni la Universitatea Craiova
Comentarii

Ante Roguljic a venit la Craiova în plin sezon, după ce se zvonea că este dorit de Dinamo.

Ante Roguljic a semnat cu Universitatea Craiova la finalul lunii septembrie şi a debutat cu gol la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Croatul a venit în România după trei ani petrecuţi în Slovacia şi afirmă că vrea să se pună iar pe picioare în Bănie.

Întrebat cât de aproapae a fost de un transfer la Dinamo înaintea venirii la Universitatea, mijlocaşul croat a afirmat că era prima oară când auzea despre această posibilă mutare.

Ante Roguljic dă cărţile pe faţă

E prima dată când aud de acest lucru (n.r. posibilul transfer la Dinamo). Fiecare are drumul său în fotbal, parcursul meu a fost dur la un moment dat, dar sunt încât tânăr, îmi pot relansa cariera.

În fotbal, ca şi în viaţă, totul e posibil, azi vorbeşte toată lumea frumos despre tine, apoi dacă faci o greşeală te privesc altfel.

Uneori intri într-o pasă neagră din care nu poţi ieşi, dar consider că acum sunt în locul perfect pentru mine pentru a reveni în top, pentru a mă dezvolta ca fotbalist, pentru a-mi relansa cariera.

Sunt fericit la Craiova, îmi place atmosfera de aici, din club, din vestiar şi din oraş, este presiune la fiecare meci, este pasiune pentru fotbal, acest loc mi se potriveşte.

Nu pot spune de ce nu am mai jucat în utimele meciuri, este alegerea antrenorului, a mizat pe alţi jucători, eu îmi aştept rândul să arăt ce pot. Eu voi da totul la antrenamente şi în meciuri.

Am venit târziu la Craiova, sezonul începuse, dar sunt mai pregătit acum, după o lună de pregătire, cu siguranţă voi fi şi mai bine după pregătirea de iarnă.

S-a întâmplat să marchez la debut, chiar în faţa peluzei cu galeria, am fost fericit. Principalul scop al sezonului este titlul la Craiova, pentru asta muncim.

Următorul meci este important pentru noi, trebuie să luăm punctele, fiindcă vrem să rămânem sus, în top, ne-am pregătit bine. Ne aşteptăm să câştigăm fiecare meci, pentru asta ne antrenăm, dar vom vedea ce se va întâmplă, luăm pas cu pas, ne concentrăm la fiecare meci în parte.

Meciul cu Farul a trecut, am lăsat-o în urmă, fiindcă nu mai putem schimba rezultatul”, a declarat Ante Roguljic.

Afla mai multe despre: ante roguljic 

viewscnt
Articole similare