Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ante Roguljic, prima reacţie după ce a ajuns în Bănie: ”Sunt impresionat de facilităţile de la club şi din oraş”

Ante Roguljic, prima reacţie după ce a ajuns în Bănie: ”Sunt impresionat de facilităţile de la club şi din oraş”

Superliga

Comentarii

Ante Roguljic (25 de ani) a semnat cu U Craiova. Clubul oltean a anunţat, miecuri, mutarea pe reţelele sociale şi pe site-ul oficial.

Ante Roguljic a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu Universitatea Craiova şi va purta tricoul cu numărul 24 la echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Jucător a fost foarte încâtat de ce a găsit la Craiova!

"Sunt foarte încântat că mă aflu aici, sunt impresionat de facilităţile de la club şi din oraş. Totul mi-a făcut o impresie foarte bună. Ştiam că Universitatea Craiova este o echipă mare din România, am făcut câteva verificări înainte şi tot ce am găsit au fost lucruri pozitive. Voi face tot ce pot pentru a ne îndeplini obiectivul, cu gândul acesta am venit, ca echipa să câştige fiecare meci

Poate o să pară puţin ciudat ce voi spune, dar îmi place să joc atunci când am sentimentul că e ceva de pierdut. E important ca atunci când intri pe teren să laşi deoparte tot ce se întâmplă în teren, ce se întâmplă în viaţa ta personală şi să dai totul pentru echipă.

Nu vreau să le transmit fanilor decât că mă bucur foarte mult că sunt aici, vreau să dau totul pentru a-mi ajuta echipa şi pentru a bucura suporterii", a spus Roguljic.

De-a lungul carierei, Roguljic a mai jucat la Liefering, Hajduk Split, Admira Wacker sau Pafos FC. El a strâns trei meciuri la naţionala U21 a Croaţiei, în perioada 2014-2016.

  • 300.000 de euro este cota lui Roguljic conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiovaante roguljic 

viewscnt
Articole similare