Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ante Vukusic a rupt tăcerea în presa din Slovenia şi a dezvăluit de ce a fost scos din echipă la meciul cu Hermannstadt. Ce spune despre relaţia cu Gigi Becali

Ante Vukusic a rupt tăcerea în presa din Slovenia şi a dezvăluit de ce a fost scos din echipă la meciul cu Hermannstadt. Ce spune despre relaţia cu Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Ante Vukusic a rupt tăcerea şi a oferit primele declaraţii despre motivul pentru care FCSB l-a lăsat în afara lotului în meciul din etapa trecută, cu FC Hermannstadt (n.r. pierdut de FCSB cu 0-1). Atacantul croat susţine că nu are absolut nicio problemă cu Gigi Becali.

Ante Vukusic a fost lăsat în afara lotului, la meciul cu Hermannstadt, meci pierdut de FCSB cu 1-0. Imediat au apărut zvonuri că atacantul transferat în această iarnă a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Vukusic a oferit primele declaraţii despre aceste zvonuri şi spune că n-are niciun fel de problemă cu patronul.

Vukusic a rupt tăcerea. Primele declaraţii despre presupusul conflict cu Gigi Becali

Ante Vukusic a semnat cu FCSB pe 28 ianuarie 2021, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de NK Olimpija. Golgheter în sezonul trecut al campionatului Sloveniei, Vukusic a fost dorit şi în trecut de FCSB, însă Gigi Becali a profitat de faptul că acum îl poate transfera liber de contract.

Vukusic a debutat chiar în derby-ul cu Dinamo, pe 3 februarie, în campionat, meci câştigat de FCSB cu 1-0. În acea partidă, atacantul de 29 de ani a lovit bara chiar la primul său şut. Apoi, Vukusic a jucat cu Academica Clinceni şi din nou în derby-ul cu Dinamo, însă în Cupa României. În total, a acumulat 85 de minute.

Ante Vukusic a dispărut însă fără explicaţii din lotul pentru meciul cu Hermannstadt. Imediat au apărut zvonuri care suţineau că atacantul croat a intrat deja pe lista neagră a lui Gigi Becali, despre care se ştie că nu stă bine cu răbdarea. Mai ales când vine vorba despre jucători străini.

Însă Ante Vukusic a rupt tăcerea şi a oferit primele declaraţii despre presupusul conflict pe care l-ar avea cu Gigi Becali, dar şi despre motivul pentru care a lipsit de la meciul cu Hermannstadt: ”Acestea sunt născociri şi minciuni. Nu am probleme cu patronul. Am probleme la aductori şi de aceea nu am jucat în meciul din campionat”, a declarat Ante Vukusic, citat de nogomania.com.

Duckadam nu crede că Vukusic va avea succes la FCSB

Helmuth Duckadam este de părere că Ante Vukusic nu va reuşi să impresioneze la FCSB. Însă nu din cauza calităţii sale, ci pentru că nu va primi suficiente baloane de la vedetele echipei: ”Va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri. Pentru că nu va fi jucat. Man, înainte, Coman, Tănase... joacă pentru ei, niciodată nu au pus în valoare un vârf de atac”, a spus Duckadam.

Afla mai multe despre: ante vukusic 

viewscnt
Articole similare