Experiențe împreună.
You are here:

Ante Vukusic a rupt tăcerea şi a avut o explozie de nervi în presa din ţara sa: ”Este o prostie!” Ce spune despre situaţia sa la FCSB

Ante Vukusic a rupt tăcerea şi a avut o explozie de nervi în presa din ţara sa: ”Este o prostie!” Ce spune despre situaţia sa la FCSB

Liga 1

Comentarii

Ante Vukusic a rupt tăcerea după scandalul din ultimele zile, declanşat de afirmaţiile făcute de patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, cel care spune că atacantul FCSB-ului ar fi trebuit să vină la echipa lui şi nici acum nu a plătit biletul de avion.

În iarnă, Ante Vukusic a fost în negocieri avansate cu Sepsi şi oficialii clubului urmau să-l aştepte la aeroport să semneze contractul. Atacantul de 29 de ani s-a răzgândit însă în ultimul moment şi s-a transferat la FCSB, după ce a considerat că oferta făcută de Gigi Becali este mai interesantă.

Acum, Laszlo Dioszegi susţine că i-a plătit lui Vukusic biletul de avion pentru a veni în România, însă el a semnat cu FCSB. În plus, nici măcar n-a achitat biletul pe care Sepsi i l-a cumpărat. Ante Vukusic a rupt tăcerea în presa din ţara sa şi se apără de acuzaţiile care i se aduc.

Ante Vukusic a rupt tăcerea în presa din Croaţia: ”N-am vorbit niciodată cu Laszlo Dioszegi”

Atacantul FCSB-ului a acceptat să dea un interviu în presa din ţara sa, pentru index.hr, în care a încercat să lămurească acuzaţiile pe care i le aduce Laszlo Dioszegi.

Revoltat, Ante Vukusic spune că nu a vorbit niciodată cu patronul lui Sepsi, pe care îl acuză că a inventat acest scandal pentru a o debusola pe FCSB, pe acest final de sezon. Vukusic a rupt tăcerea şi îl provoacă pe Dioszegi să publice dovezile pe care spune că le are.

”Nu ştiu despre ce este vorba şi nici nu mă interesează. Este o născocire şi o prostie. Prin intermediul presei, vor să facă rău clubului chiar la finalul acestui sezon, în timp ce lupta pentru titlul de campion este acerbă. Nişte bombe de mass-media. Clubul care m-a adus ştie foarte bine cum am venit în România şi ceea ce ne însală sunt minciunile cele mai frecvente.

Nu mă deranjează deloc, dar am decis să reacţionez pentru că vreau să-mi susţin clubul. Sunt alături de ei până la capăt şi îl voi susţine în lupta pentru titlul de campion”, a declarat Ante Vukusic pentru index.hr.

O altă acuzaţie pe care Dioszegi i-a adus-o lui Ante Vukusic a fost că atacantul croat n-a vrut să mai semneze cu Sepsi, deoarec FCSB i-a oferit cu 1.000 de euro mai mult la salariu, adică 10.000 de euro lunar, faţă de 9.000 de euro, cât ar fi fost oferta făcută de echipa din Sfântu Gheorghe.

Enervat, Ante Vukusic a cerut acceptul celor de la FCSB pentru acest interviu şi s-a apărat şi de această acuzaţie făcută de patronul lui Sepsi:

”Întrebaţi-l doar de unde a primit informaţiile despre salariul meu, de unde ştie asta? Lasă-l să publice în mod liber dovezile că am aranjat acest transfer, aş vrea să văd asta. Personajul este amuzant, nu l-am auzit şi nici nu l-am întâlnit niciodată.

El a vorbit cu agentul meu şi acesta este singurul lucru pe care îl ştim despre el, nu măcar nu am negociat vreodată, pentru că am spus imediat că nu mă interesează asta. Dacă acel om are ceva concret, este liber să publice”, a mai spus Vukusic.

Vukusic a rupt tăcerea. Ce spune despre situaţia sa la FCSB

Ante Vukusic a fost transferat în iarnă de FCSB, după ce în sezonul trecut a fost golgheter în campionatul Sloveniei. Însă la FCSB nici nu s-a impus, nici nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care şi-a pierdut rapid răbdarea şi a dat ordin să nu mai joace.

Vukusic va pleca la finalul acestui sezon, însă a dat dovată de mult fair-play, în ciuda situaţiei dificile în care se află. Vukusic spune că-şi va susţine colegii până în ultima etapă: ”Nu joc, dar fac parte din echipă şi sunt lângă ei. Voi fi un mare fan până în ultima etapă”, a încheiat Vukusic.

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei