Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antoine Conte, măcinat de accidentări. De când a sosit în Bănie a jucat doar 6 meciuri!

Antoine Conte, măcinat de accidentări. De când a sosit în Bănie a jucat doar 6 meciuri!
Comentarii

Universitatea Craiova nu se poate baza în continuare pe Antoine Conte (27 de ani). Fundaşul dreaptă stă pe bară de mai bine de o lună.

Conte are doar 6 jocuri în tricoul Universităţii Craiova, fiind accidentat de o bună perioadă de timp. Fundaşul dreaptă stă deja de o lună, din cauza unei entorse apărute la o articulaţie unde anterior a mai avut probleme. Iar înainte de asta a mai stat departe de gazon aproape două luni, după o ruptură musculară serioasă.

În total Conte a evoluat doar 6 meciuri din 17! 

Antoine Conte, măcinat de accidentări. De când a sosit în Bănie a jucat doar 6 meciuri!

Din informaţiile GSP.ro, Conte avea o problemă mai veche, care a reveit în urma traumatismului suferit recent. Şi cum e mai greu de vindecat o afecţiune acută apărută pe o articulaţie unde anterior au existat probleme, el se află şi acum "în recuperare". Următoarea evaluare pentru Conte va fi săptâmâna viitoare. 

 Antoine Conte a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare

Ultima echipă din cariera lui Conte este Beitar Ierusalim, formaţie de care s-a despărţit în luna februarie a acestui an, la scurt timp după ce fundaşul francez a fost condamnat la trei ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare. Condamnarea lui Conte din ianuarie 2021 a venit după ce, în decembrie 2016, când avea 22 de ani şi juca pentru Stade Reims, a lovit un student cu o bâtă de baseball, care a încercat să intervină într-un conflict dintre fotbalist şi prietena acestuia.

După ce a scăpat de pedeapsa cu executare, Antoine Conte, un fundaş de 1.84m, cu şase selecţii în naţionala U21 a Franţei, este gata să îşi relanseze cariera în Bănie.

Universitatea Craiova este pe locul 2, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: u craiovaantoine conte 

viewscnt
Articole similare