Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antoine Griezmann ar putea ajunge monedă de schimb! Ce plănuieşte Joan Laporta şi ce star poate ajunge lângă Messi

Antoine Griezmann ar putea ajunge monedă de schimb! Ce plănuieşte Joan Laporta şi ce star poate ajunge lângă Messi

FC Barcelona

Comentarii

Francezul Antoine Griezmann ar putea pleca de la FC Barcelona la finalul sezonului în curs.

Potrivit presei spaniole, noul preşedinte al catalanilor, Joan Laporta, nu este satisfăcut de randamentul francezului şi consideră că starul nu se pliază pe jocul dorit de formaţia sa.

Prin urmare, Griezmann, care are încă o cotă excelentă de piaţă, ar putea fi folosit de Barcelona ca monedă de schimb. Cum sosirea lui Neymar nu mai pare să fie de actualitate, Barcelona s-ar fi reorientat şi ar urma să atace pista Paolo Dybala.

Don Balon scrie că Griezmann ar putea merge la Juventus, la schimb cu argentinianul Dybala, care nu mai vrea să rămână în Serie A. Andrea Pirlo este foarte interesat de serviciile lui Griezmann, astfel că mutarea ar putea fi facilitată de dorinţa tehnicianului de la Juventus Torino.

Ajuns la 29 de ani, Antoine Griezmann a ajuns la Barcelona în 2019, după ce gruparea catalană a plătit pentru el 120 de milioane de euro. Francezul se află acum în cel de-al doilea său sezon pe Camp Nou şi a marcat de 27 de ori în 86 de meciuri. Antoine Griezmann este cotat la 60 de milioane de euro, în timp ce Dybala are şi el o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro. Nici argentinianul nu mai este pe placul conducerii echipei sale şi ar dori să plece de la Juve.

Afla mai multe despre: antoine griezmannfc barcelonajuventuspaolo dybala 

viewscnt
Articole similare