Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antoine Griezmann este categoric! Atacantul lui Atletico a vorbit despre transferul la Barcelona

Antoine Griezmann este categoric! Atacantul lui Atletico a vorbit despre transferul la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Atacantul echipei Atletico Madrid, Antoine Griezmann, a reacţionat, duminică, după ce în ultima perioadă presa spaniolă a relatat în repetate rânduri că ar avea un acord cu FC Barcelona. Fotbalistul a dezminţit, însă, aceste informaţii.

"Nu ştiu de unde vin aceste zvonuri, dar în acest moment nu se pune problema de aşa ceva. Ştirile sunt false", a declarat Antoine Griezmann, pentru TF1.

În trecut, internaţionalul francez a afirmat că îşi doreşte să ştie unde va juca în sezonul viitor, înainte de startul Campionatului Mondial din Rusia.

La finalul anului trecut, clubul Atletico Madrid a depus o plângere la FIFA, după ce conducerea echipei FC Barcelona ar fi luat legătura cu apropiaţi ai lui Griezmann, pentru a-l transfera. 

Griezmann are o clauză de reziliere a contractului cu Atletico de 100 de milioane de euro. În vârstă de 27 de ani, francezul evoluează la gruparea din capitala Spaniei din 2014, când a fost transferat de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro.

Duminică, Antoine Griezmann a jucat meciul cu numărul 200 pentru Atletico Madrid, care a încheiat la egalitate derbiul cu Real, scor 1-1. Griezmann a înscris unicul gol al echipei sale.

 

Afla mai multe despre: griezmannatleticobarcelona 

viewscnt
Articole similare