Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antoine Griezmann, ”one man show” în La Liga. Hat-trick contra echipei lui Rafa Benitez. Atletico, echipa momentului în Spania | VIDEO

Antoine Griezmann, ”one man show” în La Liga. Hat-trick contra echipei lui Rafa Benitez. Atletico, echipa momentului în Spania | VIDEO

La Liga

Comentarii

Tripla lui Antoine Griezmann (32 de ani) i-a asigurat lui Atletico Madrid trei puncte extrem de importante în campionatul Spaniei.

Celta Vigo - Atletico Madrid 0-3

Atletico Madrid a învins-o, în deplasare, pe Celta Vigo, scor 3-0, prin tripla marcată de Antoine Griezmann.

Pe stadionul Balaidos, în etapa a zecea din La Liga, Atletico Madrid a avut în francezul Antoine Griezmann un ”one man show” care le-a adus ”plăpumarilor” o victorie cu 3-0 la Vigo.

Gazdele au rămas în zece încă din minutul 25, după eliminarea lui Ivan Villar pentru un fault în careu la Alvaro Morata.

Griezmann a profitat şi a deschis scorul în minutul 29, transformând lovitura de pedeapsă.

Atacantul francez a marcat apoi de două ori şi în repriza secundă, în minutele 64 şi 70, ajungând la şapte goluri marcate în această stagiune şi urcând pe locul secund în clasamentul golgeterilor.

Odată cu această victorie, Atletico ajunge la cinci succese la rând în La Liga, fiind echipa cu cea mai bună serie de rezultate din campionatul Spaniei.

În clasament, Atletico Madrid a avansat pe locul secund, cu 22 de puncte, la trei puncte distanţă de lider, Real Madrid, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridantoine griezmann 

viewscnt
Articole similare